Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezi EKPSS-EMSS kursu..?

ferhat demir

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar; İstanbul Kadıköy halk eğitim merkezi EKPSS kursu açmıyor, başvurmak istedim; "eğiticim yok açamayız" dediler, diğer semtlerde ve belediyelerde yada halk eğitim merkezlerinde EKPSS kursu açılan yer var mı, bilginiz var mı? Bu Kursları ancak birlik olarak hakkımızı arasak açtırabiliriz değerli arkadaşlar, malum sınav tarihi erkene (27 Nisan) alındı, İstanbul daki engelli arkadaşlardan destek bekliyorum. Saygılar...

Ben d Tophane isem e başvurdum bana da arz talep meselesi dedileri 15 i yakalarsak açılacak İstanbul da yaşayana ekpss girecek 15 kişi yok mu?

Aradılar bugün sarıyer isem den aralık sonu ile ocak başı arası açmayı planlıyoruz dedi,
Bilgilerinize,

konu güncel arkadaşlar; İstanbul'da kurs açacağını bildiğiniz, teyit ettiğiniz halk eğitim merkezi var mı? yakın semtlerde olursa oralara da gidilebilir. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa memnun oluruz.

arkadaşlar bi yerde buluşalım 15 kişi toplu gidelim en az 15 kişi kesin oluruz sms birlik olamıyoruz malasef

tamam işte bizde ondan bahsediyoruz beni 1 kişi ekledi onunda 1 tane tanıdıgı varmış benim hiç tanıdıgım yok buraya yeni geldim toplamaya calışıyoz ekle facebook tan beni ferhat demirkıran die facebook adresim var ferhat-demirkiran0@hotmail.com facebook ta ekle ama görüşelim tanıdıgın varsa ayarlamaya calış elini cabuk tut

Üst Alt