Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Park Formula 1 bileti..?

Jungle

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba,

Arkadaşlar Kasım ayında İstanbul Parkta Formula 1 yarışı olacak bu yarış izlemeyi oğlumla çok istiyoruz fakat bilet paraları çok pahalı oluyor.

İstanbul Park'a girişte Engellilere ücretsiz oluyor mu yada bir indirim olabilir mi? Engellilerin izleyebileceği bir alan mevcut mu?

Bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama mevcut değil. Arayıp görüşmek gerekiyor. Sabah arayacağım size de bilgi veririm.

İSÖM le görüş istersen bir önceki yarışlarda ücretsiz bilet verdiler hatta özel araçla yarış alanına getirmişlerdi.

Engelli biletlerine online ulaşmamız zor herhalde. Hemen hemen her organizasyonda futbol ve konserler dahil sıkıntı yaşıyoruz.

mutineer901

Ne zaman dogru düzgün bi işimiz oldu ki.
Normal organizasyonda bile şu an çok sıkıntı yaşanıyor.
Gözleri bizi görmez şu an.

saçma bi açıklama olmuş, benim oranım %90 değil ben şimdi alamıycam mı :)
Zaten sınırlı olacaksa bize kalmaz yine, gerçi bu zamanda kalabalık ortamlarda bulunmak ne kadar dogru bilemiyorum.

Ücretsiz olmaz sonuçta özel firmanın düzenlediği organizasyon en ucuz açık alanlar 120 tl fiyatı var sadece 1,2 virajda f1 araçlarını görmek içinde o kadar para verilmesi bana göre saçma geliyor. :) açık alanlardan sonra en düşük fiyat silver alanlar 1200 tlcik ten başlıyor. :)

Son düzenleme:
Formula 1 pahalı bir spor.Hatta yeni gelenleri takımları kolay kolay aralarına bile almazlar.Yıllık harcama bütçeleri neredeyse milyar dolarları buluyor.Siz düşünün dönen parayı ve izleyici kitlesini :)

musty35
Ben baktığımda sadece cuma günün biletleri vardı o da sıralama, antreman durumları içindir. Cumartesi ve pazar fiyatları daha da uçuktur.

Tv nin her dediğine inanmamak gerek. :)

Alman

Kampanyalı 3 günlük fiyatı 90 TL idi, o da günlük 30 TL ye geliyordu ondan sebep öyle demişlerdir.

İstanbul Valiliği Formula 1'in seyircisiz olacağını açıkladı. Bu sene de hayal oldu :)

Üst Alt