Merhaba,
20 yılı aşkındır Phonak işitme cihazı kullanıyorum (kulak içi) ve hep aynı yerden teknik servis hizmeti aldım.
(İstanbul / Taksim - Duysel)
Ne zamanki teknik servis ekibi değişti ve tecrübeli bir abi emekli oldu, o zamandan sonra hep mutsuz ayrılır oldum.
Özellikle kalıp işçiliği konusunda çokça sıkıntı duyuyorum.
Bakıma götürüp, teslim aldıktan sonra cihaz kalıbı hep canımı yakar hale geldi. Bir türlü memnun kalamıyorum.
Cihazın cilası hızlıca dökülüyor, kalıp bir türlü düzgün yapılamıyor (fazla küçük ya da büyük) ya da el işçiliği kötü oluyor.
Duysel ekibi çok iyi ve yardımsever ancak teknik servis hizmeti yetersiz kalıyor.
El işçiliği için deneyim çok önemli, bunu anladım.
Size sorum, Phonak için İstanbul / tercihen anadolu yakası teknik servis tavsiyeniz neresi olurdu?
Artık cihazım kulağımı acıtmasın ve günüm rahat geçsin istiyorum.
Sıkça sorun düzeltmeye gitmek zorunda kalmaktan manevi anlamda çok yoruldum.
Acil geri dönüşlerinizi beklerim.
Teşekkürler,
20 yılı aşkındır Phonak işitme cihazı kullanıyorum (kulak içi) ve hep aynı yerden teknik servis hizmeti aldım.
(İstanbul / Taksim - Duysel)
Ne zamanki teknik servis ekibi değişti ve tecrübeli bir abi emekli oldu, o zamandan sonra hep mutsuz ayrılır oldum.
Özellikle kalıp işçiliği konusunda çokça sıkıntı duyuyorum.
Bakıma götürüp, teslim aldıktan sonra cihaz kalıbı hep canımı yakar hale geldi. Bir türlü memnun kalamıyorum.
Cihazın cilası hızlıca dökülüyor, kalıp bir türlü düzgün yapılamıyor (fazla küçük ya da büyük) ya da el işçiliği kötü oluyor.
Duysel ekibi çok iyi ve yardımsever ancak teknik servis hizmeti yetersiz kalıyor.
El işçiliği için deneyim çok önemli, bunu anladım.
Size sorum, Phonak için İstanbul / tercihen anadolu yakası teknik servis tavsiyeniz neresi olurdu?
Artık cihazım kulağımı acıtmasın ve günüm rahat geçsin istiyorum.
Sıkça sorun düzeltmeye gitmek zorunda kalmaktan manevi anlamda çok yoruldum.
Acil geri dönüşlerinizi beklerim.
Teşekkürler,