Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul SGK'da gelen evrak iade edildi yazıyor. Bu ne demek?

SATOVV

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
yaş tamam, yüzde 59 vergi indirimi, 4bin küsür günle geçen hafta yaptığım başvuruda evrak takibine bakınca aşağıdaki gibi görünüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bilgisi olan varsa sevinirim.

Varide No Varide Tarihi Konusu İlgili Birim Evrak Tipi İşlem Tarihi İşlemi Yapan Açıklama
315052 07/01/2019
İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 5 (EMEKLİLİK MÜRACAAT) Gelen Evrak İade Edilmiş

Burayı takip mi ediyor acaba sgk, bugün sms gönderdiler vergi indirimi kağıdı eksik diye. teslim ettim bakalım. :D

sgk evrak takipten kopyalayıp yapıştırmıştım reklam gibi mi olmuş bilemedim. texte çevirdim şimdi. :) online başvuru yapmıştım, evrak takip ile ilgili sordum ama sgk bugün mesaj gönderdi. vergi indirimi belgesini istediler. bakalım önümüzde ki ay alırım maaş umarım, düşük olacak malum.

evet bu yazılar vatandaşın anlayacağı şekilde yazılsa keşke bende durum şu

iki defa İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 5 (EMEKLİLİK MÜRACAAT) Gelen Evrak İade Edilmiş,,
iki defa da İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK servisi 3 (yaşlılık grup 3 ) gelen evrak beklemede yazıyor bekliyoruz bakalım. eyt olarak bekledik şimdi de bekliyoruz ama ne neye göre belirsiz :(

Üst Alt