Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul ssk sonda fatura bedelini neden tam ödemiyor?

asill3333

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
2 aylık sonda yazdırdım yaklaşik 580 tl bana gelen para 90 tl
ne yapmam lazim

Mümkün değil böyle bi şey. Rapor zamanı geçmiş olabilir mi?

hayır rapor zamanı daha var,
yalnız düzenli yazdıramıyurum bazen 15 gün geçiyur son yazdırdıgım tarihten itibaren.
istanbulda degilim ben bir arkadsım teslim ediyur gerekli evrakları ssk ya sigortam istanbulda yatıgı için bulundugum il para ödemiyur bu konuda cok magdurum.bana bir yol gösterin 2 ayda bir arkaDASI rahatsuız etmek istemiyurum para tam gelmiyur durum bundan ibaret

sonda için eksik para ödenmesinin reçetelerin gecikmeli yazdırılmasının sebep olduğunu sanmıyorum.raporunuzu bir daha kontrol edin.mutlaka eksik birşeyler vardır.

rapor tarihinde sorun yok
ben şimdi yozgattayım yozgat ziraAT bankasına gitim dedim ssk tc kimlik numarasına fatura bedelini ödüyurmus bana yok dedi öyle bir sey
en iyisi ben istanbulda bir medikal bulup vekalet ile sondaları alayım cok degişik bir sistem anlayamıyurum size de tşkler arkadaşlar bilgileriniz için

Üst Alt