Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul TKHK veri hizmetleri işletmenliğine atanan var mı?

savas.1991

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
İSTANBUL TKHK verı hızmetlerı ısletmenlıgi'ne atandım . aynı yere atanan arkadaslar tanısalım ????

s.aleykum sava kardeş bende istanbul tkhk vhki olarak atandım.rabbim hayırlı eylesin inşallah

bende aynı kurumun manisa subesine atandım bundan sonraki islemler ne olucak arkadaslar bi bilgisi olan var mı ?

arkadaşlar istanbul tkhk atanan arkadaşlar tanışalım birbirimize destek olalım.müracat işlemlerinde birbirimize faydamız dokunur muhakkak

istanbul TKHK Bende atandım online olan arkadaşımız var ise beraber yol izleyelim ; bilgi paylaşımına girelim..

kardes hayırlı olsun . 0506 754 97 10 benım numaram . savas babatutmaz ısmım face booktan da ekleyebılırsın konusuruz

arkadaşlar
tkhk hizmetli kadrosu 657 yemi tabidir

donkuan . merhaba hayırlı olsun . ıst vhkı atandın dımı ? nerede ıkamet ediyorsun

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun VHKİ kadrosu için bilgisayar sertifikası şartı olabilir.TKHK kurumun sitesinde 2012 ömms 1 tercihlerde VHKİ kadrosu için bilgisayar işletmenliği sertifikası isteniyor. hatırlarsanız tercih kılavuzunda vhki kadrosunun nitelik kodlarında 6225 kodu yoktu.geçen haftada forumda bu konuda başlık açılmış ve tartışılmıştı.TKHK - Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu linkteki valilik genelgesini okuyun. okumak için bilgisayarınızda adobe reader yada benzeri program şart. yinede ben buraya yazanları ekleyeyim SAĞLIK BAKANLIĞI
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu
Sayı : B.10.1.TKH.0.22.00.00
Konu : Özürlü Personel Alımı
……………………VALİLİĞİNE
(İl Sağlık Müdürlüğü)
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53 üncü maddesi ve bu maddeye dayanılarak 03/10/2011 tarih ve 28073 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik” hükümleri doğrultusunda, ÖSYM Başkanlığınca yapılan 2012 ÖMSS/Kura yerleştirme sonuçlarına göre Kurumumuzun taşra teşkilatı kadrolarına yerleştirilmeleri yapılan adayların atanmalarına esas teşkil etmek üzere;
Başvuru için gerekli belgelerin Müdürlüğünüzce aşağıda belirtilen hususlar doğrultusunda; 15 Ağustos – 06 Eylül 2012 tarihleri arasında teslim alınması gerekmektedir.
1. İnternet adresimizde yayınlanan 2012-ÖMSS/Kura Başvuru Formunun (Bilgisayar ortamında, tükenmez ya da dolma kalemle doldurulmuş ve silinti, kazıntı olmayan) aslı,
2. Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı,
3. En son öğrenim durumunu gösterir diploma aslı, diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde geçici mezuniyet belgesinin aslı, eğitimini yurt dışında tamamlayanlardan diplomalarının denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylananların denklik belgesinin aslı,
4. “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe Kabul edilen en az %40 oranında özürlü olunduğunu gösteren sağlık kurulu raporunun aslı veya raporun verildiği hastane başhekimliği tarafından onaylanmış sureti.
5. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrolarına yerleşenler için; örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi aldığına dair transkript’in aslı yada M.E.B. onaylı en az 120 saat süreli Bilgisayar İşletmeni Sertifikasının aslı,
Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407 Sok. No:4 Balgat /Çankaya/ANKARA
Tel: (312) 705 10 00 TKHK - Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu
6. 2 (iki) Adet Fotoğraf (4,5 x 6 cm Ebadında),
7. Mal Bildirim Beyannamesi.
NOT : Yerleşen adayların 3. ve 5. madde çerçevesinde teslim edecekleri belgeler; İl Sağlık Müdürlüklerince Birim Amiri tarafından tasdik edilerek asılları iade edilecektir. Noter tasdiki yaptıranların evrakları da kabul edilecektir.
Bu çerçevede teslim alınan belgelerin liste ve tutanak ile birlikte 10/09/2012 tarihi Pazartesi günü saat 18:00’e kadar Müdürlüğünüz bünyesinden bir personel ile Kurumumuza bizzat elden teslim edilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim
Uzm.Dr.Hasan ÇAĞIL
Kurum Başkanı
EKLER:
1- 2012/ ÖMSS/Kura Başvuru Formu (1 Sayfa)
2- Açıklamalar (1 Sayfa)
…./…./2012

eğer ki tkhk vhki için bilgisayar işletmenliği sertifikası isterse ve adayda yoksa ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.geçen tercihlerde 800 den fazla kişi bu gibi hatalar yüzünden atanamadı. Burada yazdıklarım sadece beni bağlar sorumluluk kabul etmiyorum.

zaten veri hazırlama kontrol işinde çalışacak olan birini muhakkak bilgisayara verirler veri girişi yapar yani masa başı iş sertifika istemeleri gayet doğal klavuzda istememeleri zaten hataydı

zaten veri hazırlama kontrol işinde çalışacak olan birini muhakkak bilgisayara verirler veri girişi yapar yani masa başı iş sertifika istemeleri gayet doğal klavuzda istememeleri zaten hataydı
haklısın yalnız vhki zaten bilgisayar işi olduğu için nitelik kodu 6225 yazmayı gerek görmemişler. fakat tuzak gibi duruyor sadece 2001 nitelik deyince herkes saldırıyor. atanınca kurum sertifika isteyecek yok diye ataması yapılamayacak. olan hem atanamayana hem bilgisayar sertifikası olana olacak yazık değil mi.

hastanelerde bölüm çok olduğu için herkezi aynı bölüme vermezler masa başı evrak takibi hasta kayıt bide hastanelerde bölüm geçişleri daha kolay

Üst Alt