Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul toplu ulaşımı için engelli kart süre uzatma işlemini unutmayın!

Konular
8
Reaksiyonlar
0
DUYURU :

Engelli İstanbulkartı olan yolcularımızın dikkatine

Engelli İstanbulkartının son kullanma tarihi 31.12.2015 olan yolcularımız İstanbulkartının süre uzatım işlemini Biletmatiklerden, İstanbulkart Satış ve Dolum bayilerinden yaptırabilirler.
Süre uzatım işlemi yapılmayan İstanbulkartlar 01.01.2016 tarihinden itibaren süre uzatım işlemi yapılana kadar tam tarife üzerinden ücretlendirilmek zorunda kalacaktır.

biletmatik ve dolum bayilerinden nasıl yapılacak rapor veya engelli kimliğine bakılmadan mı süre uzatması mı oluyor

Zannetmiyorum. Normal engelli seyahat kartını veriyorsun işlemi yapıyor. Tıpkı indirimli istanbul seyahat kartı nasılsa öyle. Daha önce bu uygulama yoktu. Bugün farkettim.

Ayrıca bu işlemi yapan varsa burda paylaşırsa bilgilenmiş oluruz.

Seyahat kartı süre uzatma

Bugün seyahat kartıma süre uzatma yaptım. Ama sadece 1.5 yıl uzattı. Yani son kullanım 30 06 2018. Sizce Bu normal mi. Kafama takıldı. Ben 3 yıl diye biliyorum. Bilgi verebilirmisiniz?

bunun bir süre sınırı olduğunu zannetmiyorum, bende geçen hafta ilk kez kart için müracat ettim, benimkinede 31 aralık 2017 dediler
tcdd için sormuştun bunu değilmi BİR BANKACI

şu tcdd nin yaptığını thy yapsa ya hiç olmazsa yılda 2 kez ücretsiz binsek şu uçaklara

Hayır tcdd için değil. Normal iett otobüs seyahat kartı. Seyahat kartı dolum makinesinden süre uzatma yaptım. Sizce 1.5 yıl az değil mi. Başka uzatma yapan varsa bilgi verebilir mi. Sizin ne kadar uzattı.

Üst Alt