Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul tuzla 3.etap toplu konut uygulaması satış duyurusu

Konular
10
Reaksiyonlar
0
[FONT=TimesNewRomanPSMT]
"Söz konusu müracaatlar 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal GüvenlikKurumu Başkanlığı’ndan Hak Sahibi Belgesi olan) başvuruları 2) Diğer Konut Alıcı Adayları​
başvuruları olmak üzere 2 ayrı kategoride ve konut tipi bazında ayrı ayrı kabul edilecektir."

benim merak ettiğim ;
1 - Burdaki malüller kısmındaki malül demek engelli demek mi?
2- "Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’ndan Hak Sahibi Belgesi" nasıl bir belge? Pendik SGK yı aradım bişey bildikleri yok. Daha önce almış birisi varsa aydınlatırsa sevinirim.

%40 ENGELLİ RAPORUMLA BU KAMPANYADAN YARARLANABİLİRMİYİM.
[/FONT]

İstanbulda yaşayan engelli arkadaşlar birlik oluşturup toki ye başvursak sonuç alabileceimizi düşünüyorum.

TOKİ yi aradım arkadaşalar.

Tuzla 3.etap satışlarından faizsiz kredi imkanı ile sadece şehit aileleri ile gaziler faydalanabiliyormuş. çünkü oradaki konutlar üst gelir grubuna aitmiş. engelliler sadece alt gelir grubuna ait projelerden faydalanabilirmiş.

Toki den bi şey beklemeyin, onlar anca gelir düzeyi yüksek kişilere konut yaparlar.

Üst Alt