Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul üniversitesi açıköğretim fakültesi kayıt ücreti alıyor mu?
arkadaşlar istanbul üniversitesi kayıtları uzattı burada harç engelliden alınıyormu engel oranına göre alınıyormuş ne yatırdınız acaba
[h=2]AYIT SÜRELERİ UZATILDI
[/h][FONT=Open Sans]İstanbul Üniversitesi Senatosunun aldığı karar ile:[/FONT] [FONT=Open Sans]- İkinci Üniversite kapsamında Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine kayıt yaptıracak öğrencilerin,[/FONT] [FONT=Open Sans]- Yükseköğretim kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik'in Ek Madde-1 ve Ek Madde-2'si uyarınca, yatay geçiş ile kayıt yaptıracak öğrencilerin,[/FONT] [FONT=Open Sans]- Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programı ile Üniversitemiz Programlarına yerleşen öğrencilerin, kayıt evrakını teslim ve kayıtlarının alınması süresinin 2 Ekim 2015 mesai saati bitimine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.[/FONT]
[h=2]AUZEF'ten Engelli Öğrencilere İndirim Müjdesi
[/h][FONT=Open Sans]İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) programlarında okuyan ve okumayı planlayan engelli öğrencilere indirim müjdesi geldi.[/FONT][FONT=Open Sans]Fakülte Yönetim Kurulunca alınan karar gereği engellilik oranı %40 veya daha fazla olan engelli öğrenciler, engelli olduğuna dair raporu AUZEF'e ibraz ettikten sonra 2013-2014 eğitim öğretim yılı bahar döneminden itibaren öğrenim gideri/materyal ücretlerinden engel oranı kadar indirim hakkı kazanacaklar.[/FONT][FONT=Open Sans]Kalıcı engelli öğrencilere uygulanacak indirim oranı, program süresi içindeki bütün dönemlere yansıtılacak.[/FONT][FONT=Open Sans]Geçici engele sahip öğrenciler ise her dönem başında "Sağlık Kurul Raporu"nu fakülteye ulaştırdığı takdirde uygulanacak indirim söz konusu döneme yansıtılacak.[/FONT][FONT=Open Sans] [/FONT][FONT=Open Sans]İndirimden Yararlanmak İsteyen Öğrenciler Ne Yapmalı?[/FONT][FONT=Open Sans]İndirimden yararlanmak isteyen engelli öğrenciler, "Sağlık Kurul Raporu"nu (aslını veya resmî kurumdan onaylı aslı gibidir fotokopisini) AUZEF'e ibraz edecekler.[/FONT][FONT=Open Sans]Raporunu ibraz etmeyen engelli öğrencilere herhangi bir indirim uygulanmayacak.[/FONT][FONT=Open Sans]Engelli olduğu hâlde kayıt döneminde raporunu ibraz edemeyen öğrenciler, raporunu ibraz ettikleri tarihte ilgili dönemde uygulanacak indirim tutarı ve iadeler kaleminden ödedikleri fazla tutar iade edilecek.[/FONT][FONT=Open Sans] [/FONT][FONT=Open Sans]İndirim Ne Zaman Uygulanacak?[/FONT][FONT=Open Sans]İndirim 2013-2014 eğitim öğretim yılı bahar döneminden itibaren uygulanacak. Önceki dönemlerde alınan öğrenim gideri/materyal ücretleri iade edilmeyecek.[/FONT][FONT=Open Sans]Kaynak: http://auzefhaber.istanbul.edu.tr/auzefte-engelli-ogrencilere-materyal-indirimi.html[/FONT][FONT=Open Sans]Haber: Resul DEMİR