Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul üniversitesi (auzef) açık öğretim mi, Erzurum Atatürk Üniversi (ATAAÖF) mü?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar Merhaba bn anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi lisans ogrencisiyim ikinci üniversite düşünüyorum ama ayni üniversite AÖF e kaydolamiyomusum anadolu Üniversitesi aof öğrencisi olduğum için. . Diger aoflere kaldi işim :(

Sizce istanbul üniversitesi aof mi Atatürk Üniversitesi AÖF mu iyi ? netten baktığımda dersler internetten canli izlenerek katılım yaparak isleniyomus kitap gondermiyolarmis hangisine kaydolsam pişman olmam yardimci olurmusunuz bilginiz var ise küçük bir bilgi bile olsa bnm icn cok faydali olacaktır şimdiden teşekkür ederim ..

Bölüm de önemli üniversite kadar, ne okuyorsunuz, 2. Bölüm için ne düşünüyorsunuz? Birbirini tamamlayacak ve güçlendirecek bir bölüm kariyeriniz için daha uygun olur.

Önlisans mezun oldugum bölümüm insan kaynakları Yönetimi dgs ile aof lisans a geçtim Anadolu Üniversitesi lisans bölümüm kamu yönetimi

Okumayi düşündüğüm liseden beri hayalim olan suan kaçırılmayacak firsat olan ikinci üniversite istediğim bölüm tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bunu bitirince dgs girip sağlık Yönetimi falan düşünüyorum ama kesin degil bu son dedigim önce tıbbi Sekreterlik bitsin de gerisi nasip kısmet .. @selda*

Istanbul auzef harç indirimi yapıyor rapor mıktarın kadar erzurum ataaöf hiçalmıyor ve daha kapsamlı bölümler mevcut ata aöfü tercih etmeni öneririm.

kamu yönetimi okurken Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik uç bir tercih değil mi, hastane yönetimi daha uygun olur sanki. Yine de hayallerinizin gerçekleştirilmesi, sonrasında insanın sevdiği bir işi yapması daha önemli. Başarılar diliyorum.

@selda* sagolun ..kamu yönetimi ni istemeyerek okuyorum elimde lisans diploması olsun dye artı insan kaynakları Yönetiminden lisansa gecis yapabileceğim en uygun bölüm oydu
Smdi ikinci üniversite Şansım var arti hayalim olan bölüm de var kaçırmak istemem ..ilgi ve cevap için teşekkür ederim

@Altuntaş dün o dediklerinizi gördüm netten ata aof engelli ye harç muafiyeti varmış istanbul üniversitesi hakkında pek güzel yorum da gormedim emin olamadım gerektiğinde istanbulda uzak gtmek icin Erzurum da ikiside yabancı ..

Okulunda iyi olması iyi olr bölüm kadar .. ilgi ve cevap için teşekkür ederim.

aöf bitirdikten sonramı okuma hakkın var 2 ci üniversite 1 ci yi okurken 2 ciyi okuyamıyormusun açıklarmısınız

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Hayır öyle değil şimdi ben aof anadolu Üniversitesi Öğrencisiyim kamu daha btmedi ikinci üniversite istiyorum ya kaydi yapabilmem icin mezun olmam yda örgün bi okulda öğrenci olmam gerekiyor

ayni aof e öğrenci durumunda iken aof ikinci üniversite kaydı yapilmyo aof ayni unide iki bölüm birden okuyamiyosun bnde zaman kaybı olmasn dye istanbul üniversitesi yda Atatürk Üniversitesi nin aof ne yoneldm cnki daha mezun olmadm

anlatabilmismdir umarim karsk oldu kusura bakma

bölümüne kayıt olmak istiyorum

Son düzenleme:
Atatürk Üniversitesi sınavlarını belli başlı şehirlerde yapıyor. Yani Anadolu üniversitesi gibi küçük şehirlerin hepsinde olmasa da çok yakın yerlerde var. İstanbul üniversitesi de öyle. Ben İstanbul üniversitesine kayıt yaptırmıştım otomasyon sistemi çok karışıktı sınavlarına bile giremedim, konu anlatımlarını izleyemedim. Atatürk Üniversitesinde eşim okudu onda notlar falan vardı sistem bana daha basit geldi. İkisi de düşünülebilir.

Davlumbaz
Bu ikisinin ikinci üniversite kapsamın da ücretleri hakkında bilgin var mı?
Atatürk ÜNİVERSİTESİ ücretsiz diyorlar materyal parası alıp almadığı belli değil
İstanbul ÜNİVERSİTESİ engel oranında indirim yapılır diyor normal ücret 370 tl
Materyal parası alıp almayacağı belli değil.
Bunlar milli eğitime bağlı değilmi biri almazken diğeri nasıl ücret istiyor?

Aynı anda iki üniversite olunca bilemedim. Mesela hem açıköğretim hem yüksek lisans yaparken ücret çıkıyor, açıköğretim olmazsa harç çıkmıyor mesela. En iyi duyurulardan ve kayıt şatlarından takip etmek. Her yıl değişiyor. Kayıt yaptıracakların dikkatine bölümüne bakarsanız belki faydası olur.

Aynı zamanda 4 üniversite bile okuyabilirsiniz. Ben şuan aynı anda 3 üniversite okuyorum.
Örnek vermek gerekirse üniversite yerleştirme puanıyla bir üniversiteyi kazanırsınız kaydınızı yaparsınız onun üzerinden 2. üniversite kapsamında Anadolu, Atatürk ve İstanbul üniversitesi aöf lerinde kayıt olabilirsiniz. Toplamda 4 üniversitede okuyor olursunuz. Anadolu ve Atatürk engellilere ücretsiz ama İstanbul sadece engelli oranı kadar indirim yapıyor.

Üst Alt