Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Üniversitesi MYO harç ödemesinde engellilere kolaylık var mı?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm iyi günler arkadaşlar. Size bi sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben İstanbul üniversitesinde elektrik okuyorum, %49 raporum var. Okulum uzadı tabi ki, bu 4. senem. 2 yıllık üniversite ama 4. yılım :( Şimdi dönem harcı var, engelli raporu olan öğrencilere bu harç geçerli mi yada herhangi bir indirim oluyor mu?

Şimdiden teşekkürler..

Üniversitenin bağlı olduğun enstitüsünün döner sermaye birimine sormalısın evet indirim var. Hatta sana iyilik yapayım :) hatta ben sana direk kişiye yönlendiriyim o size yardımcı olur "Songül Altınsaçlı" engelli koordinatörü sosyal bilimler enstitüsünde size gerekli adımları atmanızda yardımcı olacaktır

Saygılarımla

Çok sağol Murat abi. Bu forumun, senin gibi yürekten adamlara ihtiyacı var..

Rapor yüzden kadar indirim yapıyorlar.

Öyle olmuyor işte, genel bişey yok. YÖK'ü aradım okulu uzatana indirim yok dedi, engelli olsan bile. Eskiden de olduğu gibi yine yardımıma (marto1)Murat abi yetişti sağolsun. Onun yönlendirdiği kişiyle görüşücem.

Üst Alt