Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'a yeni taşındım. Tekerlekli sandalye ihtiyacım var. Bağış yapan kurum var mı

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Ben istanbulla yeni taşındım arkadslar..bazi fırmaların akulu tekerleklı sandalye bagışladıklarını duydum.! Fakat nasıl nereye basvurcagımı bılmıyorum.?
bilen aarkadaslar yrdımcı oluraa cok sevınırım...?

Akülü tekerlekli sandalye ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?

akülü tekerlekli sandalyeye ihtiycım var,istanbuldayım.Nerden nasıl basvuracagımı bılemıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım..sımdıden cok teşekurederım...
0542 209 51 49

Belediye akülü sandalye bağışı için rapor istedi. Süreç ne olur?

ÖNCELİKLE HERKESE GECMIS OLSUN..
Trafık kazası sonucu of'lı oldum.Istanbula yenı tasındım.akü'lü t-sandalye nerden nasıl alabılır Dıye sordugumda bana beledyeden beyaz masa dıye bagış yapıldıgı soylendı.Ve gıttım bana TAM teşşekullu bır hastaneden akulu sandalye kulanabıldıgıme dair rapor alıp gelmem ıstendı ve pazartesi gidecem.BU konuyla ılgılı bılgısı olan varmı.?
Verırlermı sizce.? ne kadar zamanda verilir sizce.?

akülü sandelye için rapor

Sayın arkadaşım "akülü tekrelekli sandelye raporu" tam teşeküllü bir hastanede
"beyin sinir cerrhisi,noroloji veya fizik tedavi " blümlerinde herhangi birine baş vurunu yap.
bunların hepside bu raporu yazma yetkileri vardır.Yani diger servisleri dolaşmana gerek yoktur.Sadece muayene eder. gerçekten ihtiyaç var ise rapor yazarlar. bir iki gün içrisinde alırsınız.

rapor alındıktan sonra ve kuruma verıldıkten sonra tekerlıklı sandalye bıze verılır dımı.?
ne zamana kadar.?

ARKADAŞIM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAŞVURDUYSAN 6 AY İLA 1.5 YIL ARASI SÜRÜYOR VERMELERİ BEN İKİ DEFA ALDIM 8 YIL İÇİNDE İLKİNİ 2 YIL SONRA İKİNCİYİDE 7-8 AY SONRA VERDİLER BİRDE SAKATLIK DURUMUNU BELİRTMEMİŞSİN EĞER SANDALYEDE DİK OTURAMIYORSAN SIRT KISMI ATARLANABİLİR BİR AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE İSTE YOKSA BAŞTAN SAVMA İŞ YAPIYORLAR HERKESE AYNI CİNS DÜZ BASİR BİR AKÜŞÜ SANDALYE VERİYORLAR YANİ RAPORU ALABİLİRSEN SANDALYEYİ KESİN ALIRSIN AMA UZUN SÜRER
SİGORTAN VARSA
KENDİ İMKANINLA RAPOR ÇIKARIP AKÜLÜNÜ KENDİN ALIRSAN 2.500 TL FİYATI EVRAKLARI SGK'YA TESLİM EDERSEN SGK BU PARANIN 2000 TL SİNİ FİLAN GERİ ÖDÜYOR 2-3 AY İÇİNDE

SU SAYFAY Bİ BAK ORADA DAHA AÇIKLAMALI YAZIYOR
http://www.engelliler.biz/forum/sos...uel-tekerlekli-sandalye-icin-sgk-odemesi.html

Üst Alt