Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da beyin ve sinir cerrahi doktor önerisi..?

elifomer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba,
Internette aramalarim sonucu bura ile tanistim.Omuriligimde faset sendromu var ve amrliyat olmam gerekiyor.Riskli oldugundan korkuyorum.Guvenilir isini iyi bilen bir doktor arayisindayim.Yardimci olabilirmisiniz.

Prof dr yunus aydın süper dr ileteşim bilgilerini ınternete bulabilirsin

@Bervan

Tesekkur ederim.Hemen bakiyorum.

Acibademde gorunuyor.Ameliyat fiyatlari hakkinda bilginiz varmi ?

Ewet bende baktım acıbademde bilgim yok arayıp sekreterinde öğrenebilirsin

MAYDONOZ

Tabi bilgi alabilirsem cok sevinirim.Telden bilgi vermiyorlar gelin doktora muayene olun o belirleyecek hangi ameliyati yapacagina deniyor.benimki vida platin gerektirmeyen omurgadaki fasetin traslanmasi.

selam kardeş;

Güzel ülkemde Değeri bir türlü bilinmeyen ve Dünyada ilk 20 prof. arasındadır kendisi [h=1][FONT=arial]Prof.dr.NECMETTİN PAMİR [/FONT][/h]
Acıbadem altunizade grubundaydı en son..

Tesekkur ederim necmettin beyi duydum 65bin gibi bi rakama ameliyst olundugu bilgisini almistim .ozel sigorta yok malesef. Bu fiyatlar boyumuzu aşıyor..

Cok tesekkur ederim .Deneyim ve tecrube yasayan arkadaslar paylasimda bulunabilirseniz suan ve bundan sonrasinda mesaji okuyan bir cok kisiyede faydali olmus oluruz.tekrardan cok sagolun..

arkadaşlar marmara üniversitesi hastanesinde prof. mehmet özek süper bir beyin cerrahı beni 1996 da amaliyat etti çok şükür allah razı olsun çok iyi bi doktor

Üst Alt