Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da Bilgisayar Programcılığı kursu..?

nargül

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bilgisayar pıroğcılığı kursu almak istıyorum istanbulda nerde veriliyor engelliler için bileniniz varmı

Deneyimim yok ama internetten araştırdım. ISMEK'in engellilere yönelik kursları var, bilgisayar progamlama yok ama, bilgisayar kullanımı ve web tasarımı branşlarında var. İnternet sitesinde şöyle bir bilgi de var:
ENGELLİ BİREYLERİN
DİKKATİNE

Bilgisayar, türkçe, takı tasarımı, nikah şekeri,
ahşap boyama, ahşap şekillendirme, çeyiz ürünleri hazırlama, bağlama, resim,
muhasebe, ingilizce, okuma yazma, web tasarımı engelli bireylerimiz bu
branşlarımızdan ÜCRETSİZ faydalanabilirler.

internet sitesi: http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kurs_icerik.asp?KursMerkezi=69

Bu arada daha profesyonel eğitim almak isterseniz Bilge Adam'ın kursu var, tabii ki ücreti yüksek... Yine de görüşüp bir indirim talep edebilirsiniz belki.
Not: Bilge Adam'da kurs bitirip Turkcell'de işe başlayan arkadaşım var.

Halk eğitim merkezleri engellilere bilgisayar kursu veriyor.Programcılık 3.4 ayda yapılacak bir şey değil. Gerçekten programcılık mı yoksa web grafik kurslarından mı bahsediyorsunuz.

Aynenn Naser Banada öyle dedikler 3.4 aylık ögrenilecek bir şey degıl en az 1 yııl egitim Yeterli Olurmuş Buda Bana çook Pahlıya Patlıyor. Henüz Kararımı Verrmedim Web Tasarım Kolay diyolar olmazssa oraya gidecem ne yapim.

web tasarım kendi imkanlarınızlada ögrenebilirsiniz ama gerçekten para kazanmak istiyorsanız web programcılık alanında kendinizi geliştirin derim

arkadaşlar devletin açtığı bazi kurslarda yaş sınırı var bunların üstunde kalıyorum bu yaştan sora sen bilgisayar pıroğramı öğrenemezsin dediler yapabilcem bişiler olmalı

Halk eğitimler de öyle bir şey yok. Bende 50 yaşındayım. Sandalyemle ulaşabildiğim bilgisayar'la ilgili bölümlerden sertifika aldım.programlama dili çok ağırdır.Siz önce bir web tasarım kursuna gidin sistemi, HTML dilini öğrenin .programcılığı sonra düşünürsünüz. Okulunda okumadıktan sonra bu işlerden para kazanmak bence çok zor.

95 yılında halk eyitimden pıroğramcılık kursu almıştım orda kaldı işimde ilgisizdi o zaman anlıycanız bildimide unuttum içimdede kaldı şimdi bol bol vaktim var

iş kurun meslek edindirme kurslarında yaş sınırı var şişli halk eyitimi aradım tekerlekli sandalyeye uygun deyilmiş hala arayiştayım gelişmeleri yazarım

arkadaşlar şişli halk eyitim müdürüyle görüştüm halk eyitim binasındaki asansörde sorun varmış bir kaç kişi olursak başka bir yer ayarlıyabilirim düz girişli dedi bilgisayar pıroğramcılıgına ilgi duyan varsa lütfen iletişim kuralım leşekkürler

Üst Alt