Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da ehliyet değişimi için komisyona randevu almak..?

Muratabiniz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar İstanbul Ümraniyedeyim, uzman doktor komisyona sevk etti aramadığım yer kalmadı İstanbulda komisyona nasıl talepte bulunacağız? nereye gideceğiz kimi arayacağız Allah rızası için bilen biri yazsın, ehliyet değişimi kaosa dönmüş durumda

[h=1]H sınıfı ehliyetimi yenisi ile değiştirme işlemleri hakkındaki deneyimlerim[/h]başlıklı forum konusunu okuyunuz ltf. Yetmez ise benim konuda foruma yazdığım diğer mesajları da bulup okuyun ltf. Bu konuda benim kadar yazan çizen yoktur sanırım.
Size yardımcı olması açısından İstanbul Yenmahalle il sağlık müdürlüğünün telefonunu veriyorum:0212.6383399
Bakırköy Sadi Konuk Hast.nin oradaki 3 nolu başkanlık ofisinin numarasını veriyorum (komisyona giriş için buraya gidip şahsen komisyona katılım dilekçesini vermiş idim): 0212.409 16 00
Siz karşıdasınız, karşının müracaat yerlerini ve telefonlarını bu verdiğim yerlerden öğrenebilirsiniz.
Selametle.

Kardeşim kolay gelsin.
Ben işlemlerime özel hastaneden başlayıp hastanenin ortopedi servisinin komisyona sevk raporunu elden aldım. Ve O rapor ile birlikte forumda da açıkladığım gibi komisyona giriş için dilekçemi bahsettiğim yere elden gidip verdim. Yalnız şöyle bir uygulama var olabilir. Dikkat edin, 'Var' demiyorum 'var olabilir' diyorum. Bazı arkadaşlar devlet hastanesinden işlemlere başlamışlar ve komisyona sevk şeklindeki raporu hastane elden vermemiş kendilerine. Hastane demiş ki: ''Bilgisayar ortamından komisyon işleri yapılıyor, size cep telefonunuza komisyonun toplantı gün ve saat ile yeri bildirilecek mesaj ile.'' Ona göre, bilginiz olsun. Siz de devlet hastanesinden işlere başladıysanız sizin süreç de böyle olabilir. Buna dikkat edin.
Allah işinizi rast getirsin.
Selametle.

Fatih Sultan Mehmet hastahanesinde komisyon kuruluyor içerenköyde

teşekkür ederim

sorun şu ki işlem başlatamıyorum, geçen hafta abdülhamid hastanesine gittim raporu veren doktorun orada olmasına rağmen kimse komisyonun ne olduğunu bilmiyor, oradan oraya herkese sordum yok en sonunda bırakıp döndüm

Bu durumda FSM ye giderek evrak bölümünü buluyorum ve uzman doktorun raporunu teslim ediyorum ve dilekçe yazıyorum, sonra beni arıyorlar gidiyorum

Raporu aldığınız zaman hastanenin evrak bölümüne giderek dilekçe ile iletişim bilgilerinizi alıyorlar daha sonra komisyon günü yaklaşınca nerde ne zaman komisyona gireceğiniz ile ilgili irtibata geçiyorlar.

Üst Alt