Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da ehliyet için komisyona sevk edildim. Ne yapmalıyım?

musty777

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

İstanbul Anadolu yakasındayım, ehliyet için muayenede ortepedi doktoru il sağlık komisyonuna sevk etti. Hastanede dilekce dolduruşdu ve biz komisyona iletiyoruz sizi ararlar dediler 1-1.5 içinde dedi yolladılar.

Fakat buradan araştırdığımda bizzat başvurulduğunu duydum. Bilgi için Cemberlitaş'ı aradım Zeytinburnu nu arayın dedi. 02126383399 dan 3071'i aradım bilgi için artık 1 Nolu Başkanlık ilgileniyor dedi 02164212626 . Orayı aradım sizi hastane sevk edecek arıyacaklar dedi. Şu ada ne yapacağımı şaşırdım

Açıkçası anlamadım günce komisyona giren varsa süreç nasıl işliyor, kendim mi baivurcam yoksa bekliyecek miyim hastane yolladı ise? Başvuracak isem, başvuru için adres neresi? Hangi bilgiler lazım.

Yardımcı olur musunuz?

İstanbul'da sistem farklı değildir herhalde. Ben Kocaeli'den aldım ve önce aile hekimi hastaneye uzman doktorlara sevk ediyor , sonra hastanede doktorlar komisyona sevk ediyorlar. Gideceğin il veya ilçe sağlık müdürlüğüne gidip doktorlardan aldığın kağıtları oraya veriyorsun ve kaydını yapıp sana maksimum 1-2 hafta içerisinde randevu veriyorlar arayıp. Ama sistemde bir değişiklik var mı bilmiyorum. Açık konuşmak gerekirse İstanbul biraz cins ne yapacakları belli olmaz. Ama hastaneden o gün o kağıtları aldıysan sana verdilerse eğer senin gidip başvurman gerekiyor diye biliyorum çünkü ben öyle yaptım 3 kez denedim ve hepsinde aynı şekilde ilerledi. Hastane senin adına gönderiyorsa bilemem.

Üst Alt