Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da EKPSS için Çağdaş Çözüm Akademi Kursu..?

bist

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, yarın ilk fırsatta Çağdaş Çözüm Akademi'si kursunu arayacağım kayıt yaptırmak için. Kurs başlayalı 3 hafta olmuş. Umarım boş kontejan vardır. Kursla ilgili endişelerim var. Ücretli olduğu için paramı boşa harcamak istemiyorum. Ben bu kursu daha önce hiç duymadım. Bu kurs hakkında bilgisi olan veya birşey söylemek isteyen olursa çok sevinirim. Hepimizin allah yardımcısı olsun.

ben lisans olana gidiyorum, idare eder. yayın olarak murat dershanesinin kitaplarınıa veriyor.4 ay kaldı ve eğer tek çalışamam diyorsan git. Fırsat varken

Cevabınız için teşekkür ederim. İdare eder demeniz kafamı karıştırdı. Biraz daha açar mısınız? Ayrıca fiyatı ne kadar?

iadre eder derken, murat, ihtiyac vb.. kurslara daha önce gittiysen bir vesile ile orası butik dershane dediklermizden.750 tl peşin taksitle peşin. Eğer çalışmıyorsan işde haftasonları kursa gider, hafta içi güzelce çalışırsın, ben işde olduğum hafta içi çalışman zor oluyor, oturduğun yer bakırköye yakınsa git uzaksa hiç ömrünü yolda geçirme internette eğitim setleri var onları izle bence.

Üniversiteye hazırlanırken sadece fem dershanesi ne gittim. Butik dershane derken neye benzetmeye çalıştın anlamadım. Maltepe'den gelicem. Metro yakın bana Marmaray la kazlıçeşmeye gelip ordan da 5 dk.lik bir mesafeymiş.

Üst Alt