Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da EKPSS Kursu var mı? Nerelerde var?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
Ekpss ye kısa bir süre kaldı, ekpss kursu varmış bazı illerde, bu tür konular görüyorum forumda, acaba istanbulda varmı, varsa bi adres yazarsanız bizde faydalanmış oluruz.

147 yi aradım ilçe milli eğitime gitmemiz lazımmış..

arkadaşlar istanbulda 25 ilçede başlamış isteyen burayı arayıp sora bilir

alo 153 İSEM ist büyük şehir müd engelliler müdürlüğü

0212 449 97 74- 0212 449 96 27ekpss hazırlık kursu

Kurs veren yerleri bilen varsa paylaşabilir mi? İstanbul Avrupa yakasi.

arkadaslar merhabalar erzurumda yaşıyıorum ve ekpss 2020 için eğitim almak istiyorum fakat internette araştırma yaptım FAKAT BULUNDUĞUM sehirde malesef kurs yok ve whatsapp grubumuzda istanbulda kurs olduğunu ogrendim fakat kurs icinde istanbulda kalacağım bi tanıdığım yok ama kursla konusunca sanal dersane gibi uzaktan eğitim platformu yaptıklarıı ve dersaneden hic bir farkı olmadığını duydum bu kursu bakırkoyde cagdas cozüm kursu diye biri yapıyormus duydunuzmu nasıl site olarakta ismi biraz değişik ama www.kocakafa.org diye bir sitede yapıcaklarmıs incelemdim fakat siz bu kursu onceden duydunuzmu nasıl veya giden arkadaslar varsa sevinirim bilgileri için şimdiden tesekkürkler ediyorum

İstanbulda arkadaslar bakırkoyde bir kurs varmıs ben istanbul dısındayım cok arastırdım kursun ismini tam hatırlayamadım ama ben sanal kursta yapıyolarmıs onu alıcam istanbul dısında oldugun icin malesef 02124663971

Ben istanbul dısında yasıyorum malesef istanbul haricinde kurs yok bi arkadasım bakırkoyde gidiyor 0212 4663971 numarasıymıs ismini hatırlamıyorum aradım konustum sanal krs yapıyolarmıs ona kayıt oldum umarım sizin isinizde görülür umarım arkadaslar

Engelli merkezlerini arayip bilgi almalisiniz size en yakin yeri arayip bilgi alabilirsiniz

Üst Alt