Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da elden gaz-fren aparatı yapan yerler..?

HALİLCE

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam istanbulda elgen gaz firen aparatı satan ve çizimini yapan yer varmı salih sayar hariç o çok pahalı

tertibat

üsküdar kısıklıda merkez oto var oraya git ben oraya yaptırdım çokta memnunum.

Telefon adres yokmu. Araya araya bulunurda biraz zor olur :)

İstanbul'da engelli araç aparatı için önerdiğiniz bir yer var mı?

Merhaba herkese, üniversite öğrencisiyim. Engelli indirimi ile aldığım araca aparat taktırmak istiyorum. İstanbul'da uygun fiyata yapan bir yer önerebilir misiniz? Gaz fren elden olacak şekilde. Şimdiden teşekkür ederim.

selcukcaglayan
Dorudur ben aracıma 2015 aralık ayında gaz,vites ve direksiyon topuzu yaptırmıştım 1150 tl vermiştim çok araştırdım en fazla 100 tl ucuzunu bulmuştum bu işte en büyük parayı tse alıyor diye duymuştum.

merhaba yeni aldığım araca yeni aparat taktırdım ancak eski aparatım çok sağlam ve sağ elden gaz fren söktürdüm evde duruyor ihtiyacı olanlar uygun fiyat bırakırım

canfeda20

Çok güzel düşünmüşsün ama şunu unutmamaklazım gaz firen vites tertibatları çok büyük para değil burada para tutan tes nin haraçları malesef...

cabbarehlinamus

haklısın aslında maliyetleri fazla bişey değil ancak ne yazıkki herşeyde olduğu gibi bunlardanda mecbur olduğumuz için fazla fazla vermek zorunda kalıyoruz

Arkadaşlar merhaba , 15 aralık 2017 tarihinde yeni engelli aracımı aldım. Aracımın tertibati için istanbulda hizmet veren tertibat firmalarını ararken reşat eroğlu diye 65 yaşında biri ile tanıştım hem fiyat hem kalite özellikle hizmet konsunda kusursuz çalışan , önce hizmet sonra para mantığında çok babacan birinden hizmeti aldım.
Bu konuda arayışta olan almak olursa kesinlikle tavsiye ederim .
Ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Reşat eroğlu
05326925249
Saygılarımla.

Üst Alt