Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da en iyi KBB Doktoru kim?

Konular
15
Reaksiyonlar
1
merhaba istanbul kağithanedeyim iyibir kulak doktoru varmi tavsiye edebiliceniz sol kulağim hiçduymuyor sağ kulağim da az duyyor

gül hanim verdiğiniz link de hacet tepe var sadece

En iyi mi bilemiyecegim ama , İstanbul egitim arastirma hastanesinde yani samatya operator doktor Suat Bilici var.kendisi iyi bir doktor....gecmis olsun.

promete41

son bir umut işde olmadı cıhaz alacam ama kararsızım boyle idare etsem diyorum cihazi istemiyorum aslında
evde var cihaz aslında babamdan kalma ölünce ben aldım denedim biraz da emin olamadım

doktor senin isitme kaybina birsey yapamaz. ama herhangi bir devlet hastanesine gidip bi muayene olun. kulakta buson varsA CIKARIR,odyo olcumune yollar sizi. o olcumlede cihaz alirsiniz deneyerek. 3 ay sonra devlet hesabiniza 450 lira yatirir cihazi alirsaniz.
babandan kalani olmaz. analogdur. dijitaller var simdi. cihazi satarken sizin isitme kaybiniza gore ayarlarlar.

özel siğorta var 2500 tl ye kadar karşiliyor aslın da babam yeni aldı 2013 de kemoterapı görmüşdu ozaman kulaklarıda gitdioyuzden almişdı

:D

guzel cihaz olmali 2500 lira giyse. ama babanizin kaybiyle sizinki ayni olmaz. en azindan hastaneye gidip doktora gorunmeniz odyonuzu olcturerek o cihazi satan yere giderek kendi odyonuza gore ayarlatirsiniz. cihaz cesit cesir. hafif kayiplara, orta kayiplara, agir kayiplara diye siniflandirilir.hafif kayiplara olan cihazi agir kayipa kullanamazsiniz.

Üst Alt