Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da engelli araç projesi çizdirebileceğimiz yerler var mı?

çelebi

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Engelli sıfır araç alabilmek için önce proje çizdirip bayiye götürmek gerekiyormuş, bayide maliyeye bildirip onay bekleniyormuş, öncelikle öğrenmek istediğim İstanbulda Proje çizdirebileceğim yerler,
birde ben sağ koldan engelliyim nasıl bir tertibat gerekir,

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizleri bilgilendirse seviniriz,

Arabanın cinsi modeli olmadan nasıl proje çizdireceksiniz ilk olarak engelli araba alabilmek için ....tertibatlı araç kullanır ibareli rapor almanız gerekli daha sonra bayiye giderek alacağınız arabaya uygun proje çizdireceksiniz...

Donanım satın almaksızın sadece proje hizmeti veriyorlar mı bilmiyorum: Özgür Bedenler

Ayrıca kullanabileceğiniz donanım şu olabilir mesela:

7e132306d231374067db3de7517edee1_1268417662.jpg

çelebi;

Arkadaşım sitede bir çok yazı okudum çoğu şeyler gerçekle hiç bağdaşmıyor veya her tarafda uygulama değişik başka açıklaması yok bende yeni araç aldım hepsini bayim yaptı proje muayene ve tertibatı da maliyeden de gelip görmediler öyle bir şey de yok rastlamadım sadece emniyete gittim ruhsat için imza attım akşama doğruda ruhsat ve plaka çıkdı gel al dediler bu kadar basitti ,sitede yazılanları okuynca insan araba almakdan bile vaz geçebilir bazı şeyler her ilde değişiyor .

selam çelebi arkadaş,
mesajına cevap alabildinmi bilmiyorum ama ,ben yeni üye oldum.Mesajınıda yeni okudum.Ben biryer buldum.
Edirnekapıda . Projeni çizer, aparatı yapar,onaylarım,götürürsün bayiye dedi.
Ben de sağ koldan engelliyim. Dirsekten aşağısı yok . Bana söylenen şu : engeline uygun bir tertibat yaptırman lazım
Bugünlerde araç almak için girişimde bulundum. 22 Kasım gününe randevu verdiler. (Şişli etfal ) . Bana da bayiden söyledikleri senin söylediklerinle aynı. Maliyeden gelecekler, sende geleceksin. Aracı kullandırıp bakacaklar , ona göre onay verecekler dediler.

Bakalım ne olacak.Başladık bi kere.iyi günler dilerim...

arkadaşlar siz araba satmakta nazlanan bayilere denk gelmişsiniz,şanssızşık işte :)

şifa arkadaşım nazlanmayan bayi varsa bildiğin söylede ordan alalım.

metin arkadaşım,benim bildiğim,piysada tutulan çok satan arabalara talip olunduğunda bayiler müşteriyi pek umursamıyor.siz az satan arabaya talip olun,bakın işlerinizi bayi nasıl hallediyor.

Proje dahil tüm işlemleri bayii yapmalı. Yapmayan bayiden töbe alışveriş etmem!

Sağ kol dirsek altı amputeyim. Aracıma aparatı nerede taktırabilirim?

Merhaba benım bır aracım var engelli plakası aracımı satıyorum ve baska bır araç alıyorum sagkol dirsek altı ampute yım manuel bır arac aldım proje cizimi ve aparatı nerde taktıra bılırım tabi uygun fiyata yardımcı olanlara şimdiden tşk ederim

arkadaşım ara beni yardımcı olayım sana , bende 6 ay önce aldım aracı, 0537 987 11 04

Merhaba arkadaşlar ben de ehliyeti yeniledim h sınıf dan beye geçtim özel donanım istiyorlar kör nokta için ayna arkada kamera bir kaç yeri aradım proje çizdirmek için çok yüksek rakam lar veriyorlar İst av yakası uyguna gizen varmı bilginiz yardımcı olursanız sevinirim

Güncel bilgisi olan arkadaşlarımız paylaşımda bulunursa ihtiyacı olanlar için çok faydalı olur.

Üst Alt