Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da engelli iş görüşmeleri ne zaman oluyor?

Oznaug

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Anadolu yakasında engelli iş görüşmeleri ne zaman ve saat kaçta oluyor? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Belirli günleri mi var ki işkura engel raporunuzu biraktiğinizda onlar size yardim edebilir sanirim.ya da belediyenin halk masasinda da is bakmaniza yardim edebiliyorlar diye biliyorum..işkura kayitliysaniz toplu is görüsmeleri icin zaten size mesaj geliyor..

İstanbul'da oturmuyorum yakın bir zamanda gideceğim görüşme için fakat hangi günlerde iş görüşmeleri gerçekleşiyor o konuda bilgim yok hiç.

kadköydeki çarşamba günleri sabah 9:00 da oluyor ama önce geleceğin ilçenin işkura engelli kaydını yaptırman gerekiyor zamanın bolsa bütün ilçelerin işkur büralarına kaydının yaptır

İşkura kayıtlı olursan toplu iş görüşmelerinin olduğu zaman sms ile bilgilendiriyorlar.

İlçe bazli kayıt şart değil bir şube den kayıt yaptın mı bütün ilçelerden giriş yapabilirsin

Tek bir ilçeye kayıt yaptırdığında diğerleri de görüyor ayrı ayrı kayda gerek yok

Üst Alt