Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da engelli kamu personeli 1 gün idari izinli

Rüveyda_

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0

İstanbul Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve
engelli kamu personelinin 1 gün süreyle idari izinli sayılmalarına karar
verdi.

Valilik'ten yapılan açıklama şöyle; "Meteoloroji
yetkililerince, İstanbul İlinde devam eden kar
yağışının zamanla etkisini arttırarak Çarşamba günü öğle saatlerine kadar
aralıklarla kuvvetli olması beklendiği, kar yağışının, kuvvetlipoyrazla birlikte
yer yer sağanak ve tipi şeklinde deva edeceği bildirilmektedir.

Kar
birikintileri ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yay ulaşımında
meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak; tedbir amacıyla kamu
kurum ve kuruluşlarında çalışan özürlü personel ve hamilelerin 31 Ocak 2012 günü 1 gün süreyle
izinli
sayılmalarına karar verilmiştir"
(Milliyet)

Kaynak : İstanbul'da kar tatili ! - GÜNCEL - Diğer

İşe geldikten sonra duyuyoruz hep.
Dünden, bugünün hava durumu az çok belliydi insan bu kararı dün geceden verebilirdi.
Sabah istanbul valiliğinin sitesine girdim ana sayfada göremedm.
Tatil oldugunu öğrendikten sonra sitede gezindim , basın bülteni kısmında tatil oldugunu gördüm.
Birde tatil oldugunu öğrenmek için, herkesin sabah tv ye bakması mı gerekiyor yani.
Memleketimin hali işte...

Haberim Olsa da olmasa da ben geleceğimden dolayı sorun yok...durmak yok çalışmaya devam :)

Iiide bu tatil biz işe geldikten sonra duyuru yapıldı:)
biz saat 60:30 kalktık...08:00 işyerine geldik..saat 09:00 da..size tatil dediler....
şimdi eve gidecek olsam..3 araç değişicem...?mecbren devam..

Mami Junior ..arkaşadım..sabah haberde de yoktu..

Bilmiyorum işte bende bakmadım , haberlerde varmı yokmu diye.
Sadece internette çıktıgına göre ve valiliğin basına yolladıgına göre haberledede çıkmıştır diye düşündmüm.
Eskiden yere bi damla kar yağsa hemen tatil yaparlardı, şimdi evin önü karla kapansa bile tatil yok...

İstanbulda Engelli memurlara kar tatili 1 şubattada devam edecek

BASIN BÜLTENİ
31.01.2012
Meteoroloji yetkililerince; İstanbul İlinde devam eden kar yağışının Çarşamba günü akşam saatlerine kadar poyrazla birlikte yer yer kuvvetli olarak devam edeceği bildirilmektedir.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok altında seyredeceğinden kuvvetli don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve... sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, tedbir amacıyla 31 Ocak Salı günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli özürlü personel ile hamilelerin idari izinlerinin 01 Şubat Çarşamba günü de devam etmesine karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

su_perisi;

su perisi rica etsem haberi aldıgın web adresini vere bilirmisin
ist valiliginin web sayfasında sadece 31 ocak için yazıyor teşekkürler.

Mami Junior sanada teşekkür ederim ama dikkatinden kaçmiş valilik sadece bu günki izni yayınladı 1 şubat için olan haberi daha yayınlamadı sitesinden.

Mami Junio evet o kunuda çok haklısın 1 şubat için valilik duyurusunu daha yeni koymuş siteye.

özel'de çalışan engelliler özürlü değil sanki :) kar sadece onlara zulüm biz evin kapısından alınıp işyerine kadar özel servisle gidiyoruz ondan tatil yok bize :)(çok kıskanç gördüm kendimi :eek: )

tatıl guzel dıımı keyfını çıkarmaya bakınnn:))

PERŞEMBE GÜNÜDE TATİLMİ NASIL ÖGRENCEZ SABAHI MI BEKLİCEZ YOKSA:) amirlere söylemk gerekir mi ben yokum diye:S

Aekadaşlar benim yerel gazeteci bir arkadaşım var perşembe günüde size tatil dedi haberini yapmışlar gazete basıma gitmiş tam netleşmesi için valiliğin açıklamasılazım ilerleyen saatlerde belli olucaktır sanırım:p

İstanbul'da engelli kamu personeli 1 gün idari izinli YA PEKİ ÖZEL KURULUŞLARDA

Ya peki bizim gibi özel kuruluşlarda çalışan engelilerin bu güç şartlarda işe gitmelerinin zorlanması nasıl hak ve adalettir . birileriinin bunuda konuşması gerekmez mi ?=

iş verenin insiyatifine kalmış tabi:( duyarlı olması gerek tabi:) o a çok zor gibi....

İstanbulda Kar Tatili uzatıldı

İSTANBUL (A.A) - İstanbul Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli ve 2 gündür idari izinli sayılan engelli personel ile hamilelerin yarın da izinlerinin devam etmesine karar verdi.
İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kentte devam eden kar yağışının yarın akşam saatlerine kadar devam edeceğinin tahmin edildiği belirtilerek, şöyle devam edildi:
''Don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, tedbir amacıyla, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli özürlü personelle hamilelerin idari izinlerinin yarın da devam etmesine karar verilmiştir.''

AA yazmış ama haberde tarih geçmeyince yeni olduğu anlaşılmıyor ki? 2 Şubat diye belirtmeleri gerekir.

12 sonra mı yinelenir sayfa acaba? bekliyeceğiz:)

en iyisi benim gıbı yapın yıllık izinden ben 5 gün aldım rahatca evımdeyım yarını düsünmewden :)))

bıraz tuzum kuru sayılır gecen yıldan kullanmadıgım izinle beraber bu yıl toplam 49 gunum var beş gunu kullansam bısı olmaz dedım

yarınDa tatil var mı acaba::confused: BURDA KAR YAGIYOR:)

evet ya yarında tatil mi kar yağıyor istanbula. alıştım üç gündür sıcak eve :)

Üst Alt