Önceki gün raporumu aldım şimdi toplu ulaşımda ücretsiz seyahat için iett kart çıkartmak istiyorum.Büyük çekmecedeyim Hadımköy metrobüs durağında yaptıracağım sanırım ve engelli kartsız sadece rapor ile oluyormuş.Engelli kartı nerede yaptıracağım?
ndelif32
ett engelli kartı çıkarmak için Engelli rapor örneği,1 tane resim ve 10 tl
(rapor aslı ve kimlik fotokopisi her ihtimale karşı yanında olsun lazım olabilir)
İstanbulkart Başvuru Merkezleri
Adres :Beylikdüzü Sondurak Metrobüs İstasyonu
Çalışma Saatleri Hafta içi : 08:30 -12:30 13:00 - 17:00
Cumartesi: 09:00 - 12:30 13:00 - 17:00
.................................................................................................................................................
ENGELLİ KİMLİĞİ
Engelli Kimlik Kartı Almak İçin İstenen Evraklar
1. Engelli Sağlık Kurulu Raporu Aslı veya Onaylı Fotokopisi(onaylı fotokopi yaptırmak için rapor aldığın hastaneye Ankaradan gelen raporun 5 tane fotokopisini çektirerek git,aslıda yanında olsun 5 dk onaylıyorlar.Rapor aslını hiçbir kuruma verme ileride lazım olur)
2. 2 Adet Vesikalık Resim
3. Dilekçe (Başvuru yaptığın yerde dolduruyorsun,ordan veriyorlar dilekçe örneğini)
4. Nüfus cüzdanı fotokopisi
15 günde çıkar diyorlar ama 8-10 gün arası alırsın.
Engelli kimliği çıkarmak için bana bağlı olduğun ilçeye başvuru yapacaksın demişlerdi.Büyük ihtimal yine durum aynıdır değişmediyse.
Büyükçekmece kaymakamlığında var görünüyor ama hiç içerik yok olmayadabilir yani. Sana en yakın yer
İl Müdürlüğü
Ek Hizmet Birimi
Beylikdüzü Cumhuriyet Mah.Atatürk Bulvarı
Bizimkent İ.Ö.O.
Spor Salonu Altı
/Beylikdüzü 0212 871 51 20 0212 871 51 20
beylikduzuekhizmet@istanbulaile.gov.tr
Geçmiş olsun