Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da engelli kartıyla futbol müsabakalarını ücretsiz izlemek..?

osman77

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
istanbuldaki stadlarda engelli vatandaslar basbakanlık kartıyla hangi tribüne girebiliyorlar

ali samiyen
inönü
sükrü saraç oglu

Stada ve spor kulübünün insiyatifine bağlı. Genelde saha içine girebiliyosunuz:)

tsk ler istanbulda ilk defa basbakanlık kartıyla maca gitmeyi düşünüyorumda bi bilgi alıyım dedim saol arkadasım

başbakanlık özida kartıyla şükrü saracoğlunda çok maça girmişimdir... şu an anımsayamadım ama kale arkası tribüne özel bir kapıdan giriyorsunuz... görevlilere sorarsanız göstereceklerdir...

Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığından Özürlü Kimlik Kartı almak için izlenecek yol;

a) 18/Mart1998 tarih ve 23290 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğe uygun düzenlenmiş Sağlık Kurulu Raporu alınacaktır.

b) Özürlü Kimliği Bilgi Formu raporu veren hastanede ya da İl Sosyal Hizmetler Müdürlükleri'nden doldurulacaktır.

c) İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü formların aslını, sağlık kurulu raporunu, tasdikli nüfus cüzdanı fotokopisi ve iki fotoğrafla birlikte Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı'na gönderecektir. Formların ikinci nüshası İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde saklanacaktır. (Bu evrakları özürlü kişi ya da yakını gönderemez).

İl Sosyal Hizmetler Müdürlükleri'nden Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı'na ulaşan formlar ve ekler incelenerek bilgisayar ortamında değerlendirilecektir. Son şeklini almış olan kart postayla özürlü vatandaşın adresine gönderilecektir.

alıntı

Fenerbahçe Stadında Telsim Tribünü 19 numaralı Yerden Maçı Ücretsiz İzleyebiliyoruz..

ben beşiktaş.m.united maçina girdim üçretsiz hemde en önemli maçta yani türkiye ligi maçalrina sorunsuz girebilirsin beyaz kartiniz varsa;)

dil sürçmesi olmuş sanırım,
maçlara ücretsiz girilen kartın adı 'beyaz kart' değil mickey,
başbakanlık özürlüler idaresinin kartı ile girebiliyorsunuz maçlara...
kart resimleri için tıklayın..

Valla Federasyon Başlatmıs Bu Uygulamayı Cok Tesekkürler..

Ben Bursa maçlarına girebilirmiyim bana giremesin dediler sadece stada tekerlekli sandalyeli alıyorlar kapıda hiç denemedim Bursa sporun pek insiyatifi yok galiba

ANTİ OKSİDAN beyaz kartla girebilir arkadaşım
GALATASARAY SPOR Klubunu arayıp sorduğumda beyaz kart ile beraber yanında bi refakatçiyle girebiliyor

benim akrtim başbakanliğin karti istanbulun verdiği değil yani;)
zaten istanbulda yaşamiyorum ki

Stada ve spor kulübünün insiyatifine bağlı. Genelde saha içine girebiliyosunuz:)

Stadın içine kadar hee. Acep eylem yapmak için mi ? Evet spor kulübünün insiyatifine bağlı.Ben Basketbol maçlarına gittim hiçte kart falan soran olmadı. Hemde VIP'ten.

Üst Alt