Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da evde bakım aylığı başvurumun sonucunu nereden öğrenebilirim?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bana şu linki atarmısınız istanbul için bakıma muhtaç aylığı bağlandımı bağlanmadımı öğrenmek istiyorum ?
bana temuzun başında bakarsın demişlerrdi fakat bulamdım!

Sayın Bülent bey link için tşk
geçenlerde ben adımı bir listede buldum fakat günlerdir arıyorum bulamadım siteyi altüst ettim yinede bulamadım bütün listelere baktım
ilkin benim adım yayınlandı fakat şuanda yok silinmiş olabilirmi ?
ben bakım aylığı hakedip etmediğimi nasıl öğrenirim?

Şuradan kontrol edin
Belki gözden kaçmıştır... Yoksa, bundan önceki listede vardır belki. Bunu da başvuru yaptığınız yere sorarak öğrenebilirsiniz.

öncelikle istanbulda ikamet etmekteyim ben şuanda istanbul dışındayım mardinde bir köydeyim,
bir kaç gün önce mardin mazıdağı ziraat bankasına gittik ilk bakım aylığı hesaba yatırılmış 468 tl çektik fakat yukarıdada belirtiğim gibi yayınlanan bütün listelere baktım adımı göremedim bunun için çok tedirginim acaba iptal olmuş olabilirmi?
çünkü mardinde pek çok engelli arkadaşın bakım aylıkları rapor oranları düşük olduğu için bu ay kesilmiş benim rapor oranım % 60.

aylıkları kesilenlere banka görevlisinin deyişiyle %70 altındakilerin kesiliyor diye cevap verilmiş.

eğer istanbul'da ikamet ediyorsanız 0212 442 15 32 yi arayarak bilgi alabilirsiniz.

mevlude hanım ALLAH günlünde ne varsa inşallah verir:)
telefon açtım aktif olduğunu iptal olmadığını cuma günü yeni aylıkların yatırılacağını bildirdiler, tekrar tekrar sonsuz TEŞEKÜR ederim

İYİKİ VARSINIZ :)

burayı okuduktan sonra verdiğiniz numarayı aradım 4-5 defa meşguldü bende başvuruda bulunduğumuz yerin numarasını aradım. önce eve kağıt gelecek, 2 ay sonra falan yatar dedi anlamadım. hesap falan açtırdık biz nisanda başvuruda bulunmuştuk haziraın 1 inde eve geldiler tüm işlemleri halledik verdiğiniz linklere de baktım ismimiz yok bide biz internetten falan yayınlamıyoruz internetten öğrenemezsiniz dediler ltfen yardımcı olun........

Listeye bakıp ismimizi göremeyince telaş oldum .biz haziranın ilk haftası hesabı açtırıp işlemleri hallettik .Yani şimdi eve kağıt gelmesini mi bekleyeceğiz:?

Üst Alt