Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da evde bakım inceleme heyeti kaç günde geliyor?

republika

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Uzun süren uğraşlar sonucu 2011 yılında alınmış rapora itirazımız sonuçlandı.Engelli anneannem için 24 nisan da sosyal hizmetlere başvurumuzu yaptık ve beklemeye koyulduk.Bize 30 gün içinde evinize heyet gelip inceleme yapıcak dendi ama burada da sormak istedim.İstanbul da yaşıyoruz ve bu süreç uzun sürer mi tecrübelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ek soru:Maaş bağlandığında o aya ait ödeme mi yatıcak ekstra olarak geriye dönük yani başvuru yaptığımız tarihten itibaren olan ödeme mi yatıcak bunuda eklemek istedim

2 3 hafta içinde heyet gelir, heyetten sonra ben onaylanma süresi 1,5 2 ay gibi süredir. Hayır toplu ödeme yok.

@republika
heyetin gelme süresi yogunluga göre değişio.istanbulda bir ilçede 15 günde gelirken diğerınde 30 günü bulur.benim oldugm yerde yakalsık 15 20 günde geldıler ve aynı gun hesap açtırmamı ıstedıler hesabı açtırdım teslım ettım aynı ay ıçınde maaş onaylandı.çok beklemedım ben.
ebm de birikmiş ödeme toplu ödeme yok.

ebmde ödemeler başvuru değil onaylanan aydan bir sonrakı ay ödeme başlıyo mısal mayısda onaylandı dıyelım size ilk maaş temmuzda ödenır çünkü ebm de önce iş sonra ücret.mayısda kabul edılınca hazıranda bakım edecenız hazıranı temmuzda temmuzu ağustosda alırsınız böyle böyle devam eder ödemeler

Üst Alt