Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da Friedreich Ataksisi hastaları için okul arıyoruz? [Soru]

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Friedreich Ataksisi HASTASI 26 YASINDA VE 21 YAŞINDA İKİ ENGELLİ KARDEŞİMİZ VAR BUNLAR İÇİN İSTENBULDA REHABİLİTASYON VE EGİTİM ALABİLECEKLERİ AYNI ZAMANDA TEDAVİLERİNİ DE SÜRDÜREBİLECEKLERİ YANISIRA OKUL EGİTİMİ ALABİLECEKLERİ Bİ MERKEZ ARIYORUZ BUNLARI Bİ ARADA YAPAN Bİ KURUM MERKEZ VARMIDIR SİZN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

FA'lılar için özel okul hiç sanmıyorum. Nasıl bir eğitim ve ne tür bir tedaviden bahsediyorsun?

mrb düşünce çok süper...
genele bi bakalım faların çoğu ortaöğretim ve yüksek öğretim eğitimlerini tamamlamıştır geneline bakınca
ancak rehabilitasyon için dernek kurulmalıdır zaten dernek kurulunca eğitim vb. birçok şeyin arkası gelir kanısındayım.ben düşünmüştüm dernek kurmayı halada çalışmalarım devam ediyor ama ulaşım imkanı olmadığından ve yaşadığım şehrin nüfusunun bi istanbul gibi kalabalık olmamasından dolayı daha baştan bana sorun gibi geldi ama istanbulda kurulacak bi derneğe maddi ve manevi destek vermeye hazırım.bu durum için ist. yaşamaya hazırım.

benden bu rica eden arkadaşımı bu forma yönlendireyim daha geniş bilgi verir sizlerinde geniş yardımları olur teş.ederim

SLm arkadaslar fa yada fa ya uygun egitim okulları ya rehabilitasyon merkezleri istanbulda varmı bılgısı olan lutfen bızı bılgılendırseniz cok memnun oluruz
saygılarımla cemile

Selamlar, bende istanbulda , FA hastaları için bir derneğin kurulmasını çok isterim.
Ayrıca böyle bir denegin ayrı, bir kaç branşta egitim... fizik tedavi vs .
Gibi bir nevi hastalara yardımcı olmasını isteriz... ben bu konuda mpl tv.de , söyledim düşüncemi, ama duyan olmadı sanırım.. Arkadaşlar.

Böyle bir dernek aslında çok çok zor.. :( Çünkü hastalığımız "öksüz hastalıklar" grubuna giriyor. Türkiye'de 200 binde bir görülüyor. (Aklımda kalan)

Ama örneğin Kas Hastalıkları Derneği, ya da benzeri bir Dernek ile iletişim kurulup, bir alt grup olarak oranın faaliyetlerinde yer almak konusu konuşulabilir.. :)

Üst Alt