Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da hangi hastaneden 'çalışabilir' raporu alabilirim?

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar,
İstanbul da ÇALIŞABİLİR ifadesini içeren rapor veren astane bilen var mı?
Bu sorunla uğraşanlar nasıl çözüyorlar bu sorunu?
Ben bazı hastaneleri aradım, bana çalışamayacağı iş alanları doldurulamaz, biz o alanı doldurmuyoruz ve engelinin soru olacağı alanları genel olarak yazıyoruz dediler. Yani ÇALIŞABİLİR diye yazan hastane bulamadım 7 hastaneyle görüştüm
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

eyerkı sen çalışmak ıstıyorsan ve raporunu daha rahat ve sakat işçi olur ibaresini istiyorsan işkura muracaat et. onlar senı bır devlet hastanesıne yönlendırecektır:MERAK ETME ENGELIN %70 DE OLSA ALIRSIN ÇÜNkü ben almıştım.hem ağır enngellı hemde%75 le sakat işçi olur ıbaresi mevcuttu raporumda.devletımızın sıstemı işte.... tam bır garabett...

Siz çalışabilecek durumda iseniz bütün hastaneler heyet raporuna o ibareyi yazıyor zaten!

Ama siz çalışabilecek durumda değil iseniz yazmazlar tabi!

Uğur acar;

Arkadaş yazdığınızı okudunuzmu?

Eğerki sen istiyorsan ne demek?

Hiç kişinin istetiğine göre rapor verilirmi?

Dr. durumu ne ise hastanın ona göre rapor verir..

siz okuyamamılşssınız..... %70 oranında arkadaşımız rapor almış ama bu sadece durumunu gösteren rapor eyerkı bu raporla evde bakım ücretı almak ısterse başvurudada bulunabılır. bu raporda anladığım kadarıyla çalışabılır ıbaresı yok eyerkı arkadaşımız çalışmak ısterse işkur aracılığyla belkıde bağımsızda olabılır çalışabılır ıbarelı rapor alabılır böyleliklede çalışabilirde ıstersen kelimesinin açıklaması olarak bunu anlatmaya çalıştım

Sayın Zozonax
bu sakat işçi olur yazısı çalışabilir yazısı ile aynı anlamamı geliyor, yani çalışabilir yazısı istiyen yerlere bu sakat işçi olabilir yazısı yazan rapor ile başvuru kabul edilir mi?

Üst Alt