Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da hangi psikiyatri kliniğe yatayım?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şizofreni hastasıyım.sirasiyla Erenköy çapa Bağcılar eğitim ve araştırma sislietfal Cerrahpaşa Bakırköy'de yattım.bildiginiz başka bir devletin yataklı klinik varmı.ozel kliniklere gidemem.lutfen memnun kaldığınız bir hastane önerin çapa ve Erenköy iyidir bulamassam capaya yaticam

Bagcilarda sizofreni hastalarina bakiyorlarmi abi bende dr yat diyor ama iyise bagcilarda yatayim mazhar da yattim k2 de berbat

Şizofren said bey Bağcılar eğitim araştırmada yatış yeri var ama herkesi yatirmiolar ya orayla bağlantılı bı Dr gönderecek yada zararsız hastaysan yatırırlar.k2 kötü dediğin gibi

Özgür kız aradığım zararlı madde bağımlısı kişilerle yatınca iyi olmuyor sonuçta devletin Hastanesi'nde lux aramıyorum.cerrahpasa mapus gibiydi 10 kişi aynı salonda kalıyor.drlar ilgisiz çapa hasta hakları var ama bazı bonzaiciler vardı.erenkoy güzel ama biraz uzak.bagcilarda kapalıydı çok bunaldım.sisli etfalde sigara icirmiolar.bakirkoy saten yoğun ağır normal hasta içiçe

Abi bana bagcilarda yat dediler yatmadim en son doktorum o hastanede beni bakirkoye sevk etti gittim baktim abi disardan yatilicak gibi degil norodol u dayarlar orda bizim gece gozumuzu cikarirlar yatamam orda dedim yatmadim

Abi birde bende uzun sebelerdir sizofreni tanisiyla yasiyorum solian vs ilaclar kullaniyorum dr beni rorscach testine sokucak ta abi sende ayni durumdan muzdaripsin raporunu hangi hastaneden aldin acaba bana yardimci olurmusun rica etsem

Arkadaşlar aranızda Istanbul Anadolu Yakasında Kadıköy İlçesinde bulunan Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yatan var mı hiç?

adanada bi yakınım yattı ekrem tokta
dayak fırçayla yıkama banyoya toplu yıkanma herkez birbirinin mahrem yerini görüyor
nazi kampı gibiydi allah düşürmesin oralarda yatmayın

her serviste 70 kişi kalıyordu berbat bir yerdi

Çapa tıp fakültesi en rahat olanı. Bakırköy'e , Allah düşürmesin. Şişli Etfal'de yatmadım ama orası için de olumlu yorumlar işittim, gördüm.

Ben Erenköy'de yatmıştım. O zamanlar iyiydi. En iyisi bence hala Erenköy ama doktor'da çok önemli bence.

Perseküsyon abi sen bilirsin duygu durumum aşırı dengesiz dışarıda hemen ağlamaklı oluyorum milletin dikkatini çekiyorum sonra aşıır muttu oluyorum 4 sene boyunca her gün 200mg modiwake 20mg prozac kullandım prozac ilk başta etkiliydi ama sonlarda etkisiz oldu gereksiz ilaç gibi prozactan Anafranile ve yeni ilaç olarak da depakin xr alacağım.
Anafranil
Depakin
Olaxin
Clonex
Kullanmayı hep birlikte hergün düşünüyorum mantıklı mı sizce?
Şuan prozac Olaxin clonex var hayatımda.

bakırköy nasıldı
Bakırköy K2 rezalet bir yer Sabah 6'da kaldırıyorlar Odaları kilitliyorlar Akşam 9 a kadar yatağa hasret kalıyorsun Hasta bakıcıların (10 başı derler) tutumları da oldukça sert Kapalı bölümde 2 tane çekyat var Ona da manda gibi yatıyorlar; oturamıyorsun. Ondan sonra 60 metrekarelik alanda bütün gün boş boş dolaşıyorsun. Zaman geçmek bilmiyor.

Powerofthink214
Clonex en etkili antipsikotik ilaçtır. Bunu sakın bırakma. Geçmiş olsun

Bırakmam abi her gün düzenli kullanıyorum çok sağolun abi 2-3 ay geçsin tam dozuna gelsin etkilerini size de yazacağım. :)
Siz klozapin yani clonex hakkında daha da tecrübelisiniz sonuçta.

En çok güvendiğim ilaç ama duygu durumumu dengelemem lazım.
Aklıma depakin geliyor umarım
ona da başlar doktor zorlayacağım
almak için her şeyi yapacağım.

Olaxini 10mgdan 20mgye çekeceğim.
10mg olaxinn olanzapin
aşırı etkisiz bir işe yaramıyor
20mg alınca tam oluyor.

Anafranil kullanmam lazım ama kaygım var olaxinn ve modiwake bende tik yaptı sürekli kendime bakıyorum ve sürekli elimle başımı kaşıyorum elim yerinde durmuyor ellerim hızlı haraket ediyor bu yüzden birkaç kişi arkadaş olmadı benle hayırlısıymış. 🤣🤣

Bir de 4 yıldır düzenli her gün kullanıyorum ama bunlar yani antipsikotikler huzursuz yapıyor o yüzden anafranil ile dengelemeyi huzuru dengelemeyi düşünüyorum stilazan son doz çok etkisiz kaldı.
Çok yazdım biliyorum ama psikologlar psikiyatrlar ben anlatınca afakanlar basıyor onları. 🤣🤣
Takıntı ve Duygu durum için ne yapabilirim abi.

Üst Alt