Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da işitme cihazı pili alabileceğim bir yer var mı?

jonturka

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar,

Üsküdar'dayım işitme cihazımın pili bitti. Çok zor durumdayım. 10 numara pili olan var mı bu taraflarda ?

Medikalcilere baktın mı arkadaş ? Tabii bu gün açık olan varsa. Bir de bazı saatçilerde de pil satılır.

pazar gunu pıl bıtmesı benımde basıma geldı valla butun mahallede cıhaz kullanıcıları dolastım sayılır
bulamadım 13 nolu pıl
artık akıllandım yedekte pıl olmadımı hemen caresıne bakarım

Ekoses İşitme Cihazları Merkezi

Selmanipak Cad No:49/1 Üsküdar-istanbul

İstanbul Ticaret Üniversitesinin Karsısı

çamlıca arkadaşım saatçilerden pil alınmaz. çin malıdır. sahtedir. cihaza çok zarar verir.

Gerçek pillerden satıyorlar pronet. Senin bahsettiğin pilleri de biliyorum ancak onlar zaten belli oluyor .

valla bende stoklayanlardanım bi gittin mi paket paket alıyorum baya gidiyor...:D:D:D

işitme cihazı pillerinizi buradan alabilirsiniz..

slm arkadaşlar ben pillerimi aldığım adresi sizlere yazmak istiyorum ist.da eminönünde her marka her boy pil mevcuttur odyoculardan pahalı almayın derim ben 10 tane kutu halinde alıyorum ve baya uzun bir müddet idare ediyor 6 lı tabiki bunlar 45-50 arasi fiyatlari dolara göre inip çıkabiliyor en fazla 50 lira verdim bu güne kadar..

GULDEN Dıs Tic. kADİR gÜLDEN
MERKEZ. Tahtakale Cad. Dekola Han No.30 Eminönü
TEL.0212 522 72 39 - 522 02 81 - 514 20 58

Evet arkadaşlar telefonlada arayıp fiyatlarını öğrenebilirsiniz ve ist. dışındanda sipariş verebilirsiniz kargoyla yolluyorlarmış...

Üst Alt