Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da İSKİ ve Ayedaş ödemelerinde engelli indirimi var mı?

leyli

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İstanbul'da İski ve Ayedaş ödemelerinde,sözleşme engellinin adına ise indirim uygulanıyormu? Son gelen zamlardan sonra biz engelilerin en doğal hakkı olan bu indirimi almak için neler yapabiliriz?

evet yok bende 20 dakika once mesaj attim az once cevap geldi Iski de herangi bir indirim yok Engelli vatandaslar icin.

devlet elimizde olan olanakları alma sa iyi valla...

tşkler..

Arkadaşlar,ekmek almaya giderken evdeki bulgurdan oluyoruz.

arkadaslar su bedellerinde indirim yok diyorsunuz ama ben daha yeni sosyal hizmetlerden ilgi aldım ve

yerel yönetimlerin alacagı kararlar ile su bedellerinden indirimli yararlana bileceksiniz yani indirim var

arkadaşlar ben İ.S.K.İ'de çalışıyorum.herhangi bir indirim engelliler için söz konusu değil sadece gazi,gazi yakını,şehit aileleri ,vazife malüllerine %50 indirim var.
bilginize...

yerel yönetimlerin alacagı kararlar ile

yani yerel yönetimler böyle bir karar almazsa kimse neden almadın diyemez ve kimsede indirim alamaz. Yani tavşana kaç, tazıya tut.
Onun için her yerel yönetim özürlüsüne engellisine, gazisine, gazi yakınına
indirim yapma gibi bir mecburiyeti yok.

Osman kardeş İstanbul'daki yerel yönetim de öyle bir karar almamış işte sorun burda zaten.:)

Iski'de engelli indirimi.

Ben % 50 iski indiriminden yaklaşık 5 aydır yararlanıyorum

Mehmet bey pendik iski abonesiyim. % 50 indirim için gerekli işlemleri bizzat kaynarca iski de tamaladım ve yararlanıyorum. Raporum % 40

Üst Alt