Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da kiralık engelli aracı bulabileceğim yerler var mı?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Ekim 2011 Güncel: Yeni düzenleme ile araç kiralanması mümkün hale geldi

istanbulda kiralık engelli aracı / tertibatlı otomatik vites araç bulabileceğim RENT A CAR var mı?

ilgine çok tesekkurler muge, hemen aradım firmayı fakat buradaki kiralama farklı.. arkasında rampası olan transporter aracı kiralıyorlar, soforlu yada soforsuz.. engelli kullanımına uygun değil.. sadece engellinin inip binebilmesine uygun.. herhalde ben taksi kullanacagım.. tekrar tesekkurler.. ama akulu kullanan baska arkadaslara lazım olabilir bu bilgi..

Merak ettim bu yasal mı ? Yani H sınıfı ehliyetimizle kiralık (donanımlı bile olsa) araç kullanabiliyor muyuz ?

Bilmediğim için araştırıyorum zaten :)

Amerikada olsa gerek; bi videoda izledim : çocuk tekerlekli sandalyede, gelip aracına biniyor ve aparatından bahsediyor. Marketten alınan, kendi monte ettiğin bir aparat anladığım kadarıyla, çünkü çocuk dilediğiniz arabaya kolayca monte edip sürebilirsin diyor! arkadaşınız aracına ve ya tatile gittiğiniz şehirde ki kiralık bir araca. Bizde de böyle birşey olabilse keşke, başka bir şehire arabamızla gitmek zorunda kalmazdık!

banada kiralik otomatik arac lazim, tertibata gerek yok, anlasirsak 1 aylik kiralicam. diesel olmasi yeterli. ATAKSI HASTASIYIM ULUSLARARASI EHLIYETE SAHIBIM, DUYURULUR

nasıl oluyor yani açıklarmısınız ltf.

merhaba ben omirilik felçlisiyim kendi aracımı şöfürlüğü iyi olan arkadaşlara istanbul içinde kullanmak şartıyla kiralıyabilirim otomatik fites renault scanic arkaya akülü sandalyesini çok rahaqt koyup taşıyabilir elle kulanım aparatı var bende elle kulanıyorum zaten 2011 tarihindeki yasaya göre engelliden başkası kullanabilir yasası çıkmıştı benim pılakamda engelli sembolüde yok zaten kullanımı çok rahattır ilgilenenler bana özelden ulaşsın cep numaramı veririm konuşuruz

gerçekten varmı boyle bışey ;yanı 1aracı 30000lıra verıp haftada 1kezkullancak bırıiçin çok malıyetlı kaskosu sıgortası benzını servısı koyucak yerı olamyan var, 1gunluk veya 1haftalık ıhtyıyacagı gore arac kıralana bılmelı super olur şimdiye kadar boyle bışey gormedım varmı kıralyan acaba?

merhaba istanbul da el aparati olan engelli aracini kiralayan arkadaslar var mi?

Sorun çözüldü mü?

Çözülmediyse buna göre çözüm önerim var..

Selam, HNC Otomotiv olarak engelli araç kiralama hizmeti yapmaktayız. Aynı zamanda engelli araç satmakta ve araçlarınızı ihtiyaçlarınıza uygun hale getirmekteyiz.

Eğer ilgilenirseniz hepinizi sayfamıza bekleriz.

Üst Alt