Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da raporu e-raporu sorunsuz giren hastane hangisi?

mehdi 2019

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
emeklilik için hastane sevki ; istanbulda e-raporu sorunsuz giren hastane hangisi !?

vakti zamanında istanbul çapa tıp ta onkolojik tedavi gördüm.
çapa tıp sağlık kuruluna telefon açıp sordum.
SGK dan sevk durumum olabilir.
ayrıca sağlık durumumun e-devlet sayfasında ve e-nabız sayfasına düşmesini istiyorum dedim.
telefondaki biz işlemleri dijitale geçemedik tüm işlemler elle manuel olarak yapılıyor dedi.

uzun lafın kısası ;

emeklilik için hastane sevki >> istanbulda e-raporu sorunsuz giren hastane hangisi !?

özellikle SGK emeklilik işlemi için hastanın son durum kontrolü için hangi hastaneleri önerirsiniz

özellikle istanbul avrupa yakası için

ona göre SGK ya gidip hastane sevki isteyeceğim.

yapılan tüm işlemleri ve raporun sisteme düştüğünü görmek istiyorum

Son düzenleme:
mehdi 2019 pendik marmara eğitim ve araştırma hastanesinde bende senin gibi araştırarak hakem hastane sonuç raporu için heyete girdim.Sistem diğer hastanelerden biraz farklı.Şöyle hangi hastalılardan heyete gireceksen o doktorlara randevu alıyorsun ve sadece o doktorları dolaşıp evraklarını sağlık kuruluna teslim ediyorsun.Tek sıkıntılı tarafı doktor randevusu bulabilmek.Onun haricinde süreci çok iyi yönetip hızlı bir şekilde sisteme düşüyorlar.Ben rica ederek hakem hastane olarak doktor randevularımı bitirip heyet için beklerken araya pandemi girdi.Heyet açılır açılmaz aradılar cuma günü heyete girdim pazartesi günü telefonuma mesaj gelerek raporumun e devlette hazır olduğunu gördüm.

cevaplarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
ulaşım açısından en kısa mesafe bakırköy devlet olduğu için bakırköyden bu süreci başlatan varmı !?

Üst Alt