Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da sağlık kurulu raporu alınabilecek hastaneler..?

alfi

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Yeni çıkan kanuna göre İstabul içinde açaca hangi hastaneye gitmek gerek.

Benim geçenlerde sarıyer tarafında işlerim vardır. Sarıyere gittim. Ve aklımda kaldığı kadrıle hem sarıyer hemde istinye devlet hastanesi heyet raporu verme konusunda yetkili hastanelerdi. En önemlisi daha az kalabalık vardır diyerek.

Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi ve İstinye Devlet Hastanesi hastanesine gittim.

Evet gerçektende hastanede çok az kalabalık vardır. Bende yetkili kişilere vergi indirimi için rapor almak istiyorum bunun içinde heyete girmek istediğimi söylediğimde ise. Bana daha yetkili bir hastaneye gitmemi söylediler. Bende apışıp kaldım :)

Ama devletin açıkladığ ve resmi gazetede yayınladığı listede rapor için isimleri var. Devlet bunlara gerekli eğitimleri vermiyor mu? Oralarda olan özürlüler nereye gidip rapor alacaklar.

İşte bu yüzden bu okur yazar cahillerden dolayı bu yeni kanuna göre istanbul avrupa yakasında hangi hastaneden rapor almak gerekiyor.

:) http://www.engelliler.biz/forum/sag...-yetkili-hastaneler-ve-hakem-hastaneleri.html

İstanbul - Arnavutköy Devlet Hastanesi
İstanbul - Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Bakırköy Prof.Dr.Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Büyükçekmece Devlet Hastanesi
İstanbul - Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Paşabahçe Devlet Hastanesi
İstanbul - İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Esenyurt Devlet Hastanesi
İstanbul - Silivri Prof.Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi
İstanbul - Başakşehir Devlet Hastanesi
İstanbul - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Kağıthane Devlet Hastanesi
İstanbul - Eyüp Devlet Hastanesi
İstanbul - Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
İstanbul - Tuzla Devlet Hastanesi
İstanbul - Şile Devlet Hastanesi
İstanbul - İstinye Devlet Hastanesi
İstanbul - Pendik Devlet Hastanesi
İstanbul - Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi
İstanbul - Prof.Dr.N.Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
İstanbul - Bayrampaşa Devlet Hastanesi
İstanbul - Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
İstanbul - Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Tacirler Eğitim Vakfı Sultanbeyli Devlet Hastanesi
İstanbul - Üsküdar Devlet Hastanesi
İstanbul - Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi
İstanbul - İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi
İstanbul - İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
İstanbul - Sağlık Bakanlığı - Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Kasımpaşa Asker Hastanesi
İstanbul - Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Komutanlığı
İstanbul - Gümüşsuyu Asker Hastanesi

bülent bey Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi bir hakem hastane mi? bunu merak ettim. teşekkürler.

İstanbul'daki hakem hastaneleri:

İstanbul - Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

bende bu sayfayı okumuştum listeye bakıpta hareket ettim malesef esenyurt devlet hastanesi vermiyor. büyükçekmece devlet hastaneside tam teşekküllü degil :(

Allah allah! Zafer, Esenyurt ve Büyükçekmece Devlet Hastaneleri listede varken, nasıl rapor veremezler anlamadım. Bu konuda Sağlık Bakanlığı'na yazıp sormak lazım sanırım...

Büyükçekmece Devlet Hastanesinde bir kaç hafta önce H ehliyet için özel tertibatlı araç kullanabilir raporu aldım ... Hastanenin duvarlarında engelli raporu eylül yada ekim ayında verilicektir yazıyodu ...

İstanbul - İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
listede olmasına karşın, gecen hafta hastaneye sordum vermiyoruz dediler!!

Listede adı geçmesine rağmen nasıl olup da rapor vermiyorlar, bilemiyorum. BİMER eliyle Sağlık Bakanlığı'na sormak sormak lazım!

İstanbul - Arnavutköy Devlet Hastanesi'de vermiyor sımdı aradım sordum kım nereye yada nereye basvurup solemek lazım yada sıkayet etmek lazım yada verılmıyr yazsınlar bosa ınsanlar perısan olmasın yazık bırılerı yada her hangımız LÜTFEN ALLAH rızası ıcın bu işi cozelım kalın saglıcakla :(

Başvuru Tarihi : 21.12.2011 Başvuru Sayısı : 923
Başvurunuzu bu tarih ve sayıyla takip edebilirsiniz.
Lütfen Kaydediniz
BEN BU SEKILDE BU TARIHTE SIKAYET ETTIM INS IYI BI SONUC CIKAR.

Merhaba ben rapor icin başvuru yapicam ne yapmam gerek xs

Ben nisanda raporumu Bakirkoy hastanesinden aldim,oraya gitmeden once Buyuk Cekmeceye ve Silivriye gittim.Buyuk Cekmeceyi kimseye onermem bosuna zaman kaybi.Odyo testi icin Esenyurta sevkettiler ,madem orda odyometrist yok ve Esenyurta gidecegim rapor icin neden oraya basvurayim ki.Esenyurta gittim yinede bana 2 ay sonrasina gun verdiler ayrica raporun ucretli oldugunu soylediler.Silivride 3 aty sonraya randevu verdiler.Ben gece tam saat 12de Bakirkyden randevu aldim 40 gunde raporumu aldim.Uzun surmesinin sebebi yine odyo test,bu testi 1 ay sonra yaptirabildim.Normal muayene rontgen vs cabuk oluyor.

Ben

Randevusu nasıl alırız yakın zamanda alan arkadaşlar varsa nasıl aldıklarını yazarlarsa sevinirim herkese geçmiş olsun

Elif hanım merhaba,

Bende kalp hastasıyım bakırköy yakın olduğu için size sormak istedim. İlk kez rapor için başvuru yapıcam. Hastaneden kardiyoloji bölümünden mi randevu alıcam? yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Senem

Bende bi türlü randevu bulamadım bulursam yazacağım

Marmara egitim arastirma hastanesinden almak inanin cok zor basvuru yaptiginizda hangi bolumleri yazdiysaniz onlar icin ayri ayri 182 den randevu almaniz gerekiyorben 3. veya 4. ayda basladim agustos 16sina randevu verdiler kulak ve goz bolumlerinden yuzde orani almak nerdeyse imkansiz sekiz bolumun ucunden %50 alabildim ancak

istanbul Bahçelievler devlet hastanesinde sağlık kurulu varmı acaba bilgisi olan varmı ?

Üst Alt