Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da skolyoz ameliyatını yapan doktor ve hastaneler..?

Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar istanbulda skolyoz ameliyatı için hangi doktoru önerirsiniz işinin ehli tecrübeli bi doktor önerin

Prof. Dr. Murat Bezer. Marmara Ünviversitesi Araştırma Hastanesi'nde idi. Ancak halen orda mıdır bilemiyorum.

üsküdar academis hospital murat bezer e ulaşabilirim sanırım ama platin çıkarma ameliyatı yapıyor mu ? sizin başınızdan böyle birşey geçtimi iyidir bir cerrah mıdır ?

Murat Bezer alanında en iyi doktorlardan biridir . Ben de ona ameliyat oldum . Kesinlikle ona bir görünmeni öneririm .

arkadaşlar kamu hastanelerden bildiğiniz doktor yokmu

iyi olmak istiyorum dersen Maltepe medikal park prof dr Deniz konya önceden marmara ünv de hoca idi

arkadaşlar 16 marta maltepe tıp fakültesi hastanesinde can solakoğlu adında bi prof.dr var ona sıra aldım bu doktora daha önceden gitmiş olan varmı acaba

hergele1905 ismini duymuştum özel hastanelerden önce üniveriste hastanesine gitmek doğru karar.Geçmiş olsun

Üst Alt