Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da skolyoz ve kifoz için uzman doktor?

nce85

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar komşumun sekızıncı sınıfı bıtıren oğlunun hem kfoz hem de skolyoz haslığı varmış Maddi durumlarıda hiç iyi değil istanbulda devlet kapsamında tedavi görebileceği alanında uzman bir doktor var mıDerecesi 95 miş

Ben tedavi görürken ÇAPA da bu amaliyatlar yapıldı. Hocaların bir çoğu gitti ama araştırmakda yarar var.

Çapa da hala görev yapan Ünsal DOMANİÇ var oraya gidebilir

Bildiğiniz gibi deneme yanılma çok can yakıyor o yüzdn bu alanda iyi bir uzman bulmak lazımBirkaç isim tavsiyesi alsam bilenlerden tecrübelilerden iyi olur

Bu konuda tecrubesı olan baskaları yok mu

iyi günler
benim oglumda skolyoz .Kasım da Haydarpaşa numune hastanesinde Sayın ŞEVKİ ERDEM e ameliyat olacak,kendisi hakkında çok iyi şeyler duyduk bir araştırın isterseniz ssk geçiyor.

Sosyal hizmetlerden yararlanarak ameliyat olmak istiyorsanız belirli 2-3 doktor var . Çapa tadilatta olduğu için 2 seneye varan sıralar veriliyor . ben 8 ay once marmara universitesinde Prof dr murat bezere ameliyat oldum ve 1 ay içinde ameliyatimi yaptılar . Size tavsiye ederim..

Arkadaslar pekı bu cocuk 8 sınıfı bıtırdı bu yasta14 15 yasında derecesı 95 imiş amelıyat nekadar basarılı olur sizce yasından dolayı kemıklerı henuz tam sertlesmemıstor doyorum kendımce

12 yaşinda 120 dereceyle ameliyat olan bir Çocuk vardı hastanede Bu hastalığın malesefki yaşı yok ama üzgünümkü yaş ilerledikçe eğrilti daha çok artıyor çunku kemik 25 yasına kadar nasıl gelişmişse öyle gidiyor , Benım 15 yasında kondu teşhis ve 60 dereceydı . Ailem daha çocuk yaptırmayalim ilerleyınce yaptırırız tıp ilerlesin dedi dedi benim 60 derece kifozum oldu 95 derece kifoz 38 derece lordoz . Demek istediğim doktor onaylıyorsa hemen yaptırın zaten 1 haftaya zımba gibi kalkar yürür sonraki 6 ay dikkatli olcak gerisi normal hayatına kavuşucak

skolyoz ameliyatı

skolyoz ameliyatı için sizlere önerecegim Prof.Dr Ahmet Alanay bu işin uzmanı ve bu konuda bir numara.deneyimi, tecrübesi ve kalitesiyle...

prof.dr ahmet alanayı öneriyorum.

Murat BEZER tek gecerim , 2 tane skolyoz ameliyati oldum biri platin takma digeri cikartma

Opr.Dr. ALİ ENDER OFLUOĞLU - Randevu Al - Doktor Hakkında Bilgiler - İstanbul istanbulda bundan yaklasık 1 yıl once kıfoz amelıyatı oldum bu benım doktorum cok memnun kaldım bu at kontrole gıdecem ıstanbulda amelıyat olmayı dusunen kardeslerım varsa kesınlıkle tavsıye ederım :) alı ender hocamın yanına gıden olursa sayet bendede cok selam soylesın sivaslı abdulkadir sarı :=)

Üst Alt