Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da Sporcu adayıyım..?

hasankokmen

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
en amatör olarak Gaziantep te ampute futbol oynadım çok azda olsa...Şu an İstanbul da kamuya atanmış (Büyükşehir Belediyesinde mimar olarak) ve burda çalışmaktayım.ampute veya başka bir spor dalında spor yapmak istiyorum... nasıl bir yol izlemeliyim...futbol,basketbol,bilek güreşi,okçuluk,atıcılık,yüzme ilgi duyduğum spor dalları...Futbolda kaleci,oyuncu yada teknik kadroda görev yapabilirim diye düşünüyorum. Bu konuda beni bilgilendiren ve ne yapmam gerektiği konusunda yönlendiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Tarihi Çevre Koruma Müdürlüğü
0212 5185099 (8934)

Bu başlı başına bir sorun...
İzmirdeyim mesela çok iyi tanıdığım arkadaşlarım var engelli olupta masa tenisini harika oynuyanlar. Ancak ne hikmetse bir türlü bu cevherleri çıkaramıyoruz ortaya. Çünkü bir ulaşan yok onlara. Veya antrenörler çevresindeki meyvelerle yetiniyorlar sadece. Küçük düşünüp günü kurtarma niyetlerinde olduklarını düşünüyorum, böyle düşünmemek lazım... :)

Haklısınız...Ama araştırma yapmak ve kendimizi birilerine göstermek gerekiyor bir noktada...Bu konudada torpil müessesi yoktur inşallah...:)

Ben görme engelliler spor antrenörüyüm izmirde merkeze yakın olan 15 ile 35 yaş arasındaki kardeşlere bedenen olmasa bile ruhen görmelerini sağlıyacak şekilde hiç bir ücret taleb etmeden ilgilenmek spora yöneltmek istiyorum. Iletisim bilgisi e mail ghost-runner@hotmail.com cep no: 05534201453 orhan bey..

Üst Alt