Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz üroloji doktoru var mı?

mami1995

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
İstanbulda devlet hastanesinde calisan ozel muayanesi olan iyi bir doktor ariyorum.L.ütfen tavsiyelerinizi yazın.

Prof. Dr. Bülent Çetinel
Muayenehane Adres: Vali Konağı Cad. No:117 D:5 Nişantaşı İSTANBUL
Tel: 0 212 233 88 40 - 291 74 68

Op. Dr. Hakan Suiçmez: Doktorlarımız

mesane büyüttürme yapcam bu doktor cerrahpaşada çalışıyor anladığım kadarıyla ameliyatıma girebilirmi ? Ve beni anlarmı .Bana cocuksun yasın küçük ameliyat olmaz dediler. O yüzden iyi bi doktora görünmek istiyorum.Bu arada 18imden gün aldım

:)

Bülent bey sadece özel hastanede ameliyat yapıyor sanırım.

Ameliyat yapıp yapmayacağını bilemem. Ama Bülent bey çok iyi bir doktordur ve görüşüne güvenmeni öneriririm.

Memorial Hastanesinde Prof. Dr. Oğuz Acar var. Kendisi çok iyi bir doktordur. Ayrıca illaki devlet hastanesi istiyorsanız (ki maddi sıkıntınız yoksa özel çok daha yararlıdır.) Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Prof. Dr. Haluk Emir var kendisine danışmanızı tavsiye ederim.

Benim MS hastalığım var ve eşimde de varikosel vardı biz de çok araştırdık. Birçok yerden önerilen Dr. Sarp Korcan Keskin'i deneyelim dedik. Biz çok memnun kaldık. Kendisi hem Türkiye'de hem yurtdışında görev yapıyor o yüzden randevu almak biraz zor olabilir ama şansınızı mutlaka deneyin derim.

Üst Alt