Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da tavsiye edeceğiniz beyin doktoru var mı?

inzibat

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
7
Arkadaşlar İstanbul da tavsiye edebileceğiniz bir Beyin Doktoru var mı?
Bir arkadaşım kaza yapmış ve omurilik soğanı kanama yapmış.
Bir süre sonra taburcu edilmiş fakat yeniden kanama yapmış.
Ailesi İstanbul'a getirmeyi düşünüyor. Var mı tavsiye edeceğiniz bir beyin cerrahı?

Konu yeri burası mı emin olamadım. Yanlış ise uygun bölüme taşırsınız. Şimdiden teşekkür ederim.

geçmiş olsun. Çocuk yaştaysa prof memet özek, acıbademde. Yetişkinse prof uğur türe yeditepe üniv. prof necmettin pamir, acıbadem. bunlar mukemmel doktordurlar, tabi hepsi özelde. devlette marmara üniv hastanesi olabilir

Marmara Üniversitesi Nöroşirürji ( beyin cerrahi) uzmanı Doçent DR TÜRKER KILIÇ ulaşabilirseniz tavsiye ediyorum eşimi beyin ameliyatı yapmıştı ve sonuç harikaydı bizde başkalarının tavsiyesi ile gitmiştik

Erdal para kaptırmak istemiyorsa Betül Hnm.ın tavsiyesine kulak ver. Maltepe Başı büyük Nöroloji Bilimler Ensitüsü Türker kılıç ve Necmettin Pamir`in yetiştirmiş olduğu Aşkın Şeker Hoca bir numara beyin üzerine sırf operasyon yapıyorlar hemde çok iyiler ben yakından tanıyorum. Acıbadem Necmettin Pamir ve Yeditepe Uğur Türe parası olanlar içindir bunu unutma.

Doçent Dr Türker Kılıç Necmettin Pamir'in yetiştirdiği bir hekim fakat maltepedeki enstitüden ve marmara ünv ulaşmak çok zor ACADEMİC HOSPİTALDAN ( bu hastanede Marmara Üniversinin vakıf hastanesi)zorda olsa ulaşılabiliyor

Size ben nevşehır kapadokyo hastenesınde şükru ınan diye bır doktor var onu tavsıye ederım benım halamın hayatını o doktor kurtardı.

Hepinize teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz bilgileri paylaştım. Umarım birisine ulaşır ve tedavisine başlanır.

Üst Alt