Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da Tezsiz Üniversite Okuyan Yapan var mı?

marto1

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
78
Merhaba arkadaşlar,

Konu daha önce açıldı ama engelliler olarak bizler konuya çok yabancı kalmışız benim gibi de hep içinde kalan ve yapmak isteyen arkadaşlar vardır muhakkak velhasıl ben konuyu tekrar açma gereği duydum şimdi engelliye üniversite Yüksek lisansta rapor oranı kadar İNDİRİM hakkı var.Bende gaza gelip ALES ten 55 puan aldım gerçi gerekmiyor tezsiz için. ''İstanbulda yüksek lisans yapan tezsiz KESİN bilgiye sahip'' arkadaşlar var ise bana ve benim gibi olanlara yol gösterebilir mi nerde hangi bölümde ne kadarlık bir ücret karşılığında indirim hakkı elde edip buraya paylaşabilir mi bu konu benim için çok önemli yol göstermenizi bekliyorum

Not: Uzaktan eğitim hakkında paylaşım yapmazsak sevinirim zira hepsini biliyorum ve uzaktan eğitim düşünmüyorum

teşekkür ederim

Valla benimde hiç bilgim yok ama bu sene ALES sınavına başvurdum :S

nıye tezlı olanını tercıh etmıyorsunuz.para cok galıba

alijchan;

tezsiz yüksek lisans düşünüyorsan ALES sınavı şartı kaldırıldı sınava gerek yok

Konu ile ilgili araştırmalarım devam ediyor Devlet üniversitelerinde ikinci öğretim de dahil tezsiz yüksek lisans yapabiliyoruz rapor oranı kadar indirim uygulanıyor ama özel üniversitelerde tık yok

Üst Alt