Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da toplu ulaşım için özürlü kartı nereden alabilirim?

bahar34

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
ben ist avrupa yakası ikitelli'de oturuyorum ben bana en yakın nereye gidip özürlü kimlik kartı alabilirim tarif eden olursa çok sevinirim
bir de ben yeni işe giriş için rapor aldım onunla gidebilir miyim yeni rapor isterler mi

bahçelievler il sağlık müdürlüğü metrobüsle bahçelievler durağında inin köprüden karşıya geçin hemen ara sokağın dibinde zaten köprünün diğer ayağı ordan 3-5 dakika kadar yürüyerek ana caddeye geçin ordan sola 200 250 metrekadar ilerde solda il sağlık müdürlüğü var saat 8 30 da açılıyor pek kalabalık olmuyor ama bu beyaz kart için başbakanlık engelli kimlik kartı lazı diye kalabalık olabilir ama çok uzun sürmez işiniz... heemn binanın girişinde sağdaki camekan bölüme teslim ediyorsunuz evaklarınızı 15 gün sonra glein alın diyorlar hemen teslim etmiyorlar sistemler sorunluymuş...

raporunuzun fotokopisi ama aslı gibidir onaylı yada aslıyla beraber getirin üst katta aslı görülmüştür diye imzalıyıp kaşelettirin birde kimlik fotokopisi birde resim istiyorlar orda ufak bi forum dolduruyorsunuz ondan sonra teslim ediyorsunuz 5 dakikalık bi iş... Saygılar..

Üst Alt