Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul'da uygun fiyatlı akülü sandalye alabileceğim yerler..?
Arkadaşlar,İstanbul'da ucuz ve ihtal akülü tekerlekli sandalye bulabileceğim yerler nerededir,bilgisi olan var mı? Ben Antalya'da olduğum için araştıramıyorum.İşimi kolaylaştıraca bilgiler verirseniz sevinirim...
Öncelikle uzun süreli şarj özelliği olmalı.Yani arabayı şarj etmeden 2-3 gün idare edecek akü gücüne sahip olmalı.Fazla ağır olmamalı ve bozulan parçaları kolayca bulabilmeliyim.Özellikle tekerleklerini.Fiyatı da uygun olmalı elbette...İthal araba olmalı meyra veya ortopedia...
Günde en az 5 kilometre olmalı çünkü çalışıyorum ve işyerim evime uzak.Ayrıca yeni ev tutucam ve daha da uzakta olabilir yeni ev.Ben 45 kiloyum ağır sayılmam ben tek fiyat vermek yerine bu özelliklere sahip arabaların fiyatlarını öğrenmek istiyorum.2000 ytl olan da var 15000 olan da...Yani arabaların özellikleri öncelikli...Sonra da fiyatı...
jean,günde 5 kilometreyi en dandik akülü sandalye bile yapar. sıfır akülü sandalye ler 45 kilometreye kadar gideceği yazılıyor katalogların da.ikinci el araçlar da en az 15 kilometre yapar benim sana önerim Meyra optimus sıfırları olduk ca pahalı ancak 2.el Meyra optimus ların fiyatı 3000 YTL civarı ve bence çok çok uygun istanbul dada rahatlıkla bulabileceğini sanıyorum.Kolay gelsin.
çok teşekkürler halil ama 2. el bir araç kullanmak istemiyorum. mutlaka bir sorun çıkaracaktır. peki bu meyralar dışında 3-4 bine sıfır bir araç var mı?
O fiyat'a sıfır bir akülü araç bulaçağını sanmıyorum ama sen yinede bir araştır yada bilen arkadaşlar varsa yazıversinler buraya.Tabi ikinci el akülü sandalye lerde sorun çıkma ihtimali var ama Özellikle Meyra nın tüm modelleri çok dayanıklı ben ikinci el bir meyra kulllanıyorum yıllardır da tık bile demeden çalışıyor bana 5-6 bin YTL ye sıfır Akülü araç verseler bile ben yinede 3000 bin YTL lik Meyra yı tercih ederim.Tabi bu sadece benim kişisel tecrübem ve "kişisel" görüşüm son karar yinede senin.Arkadaşlar tecrübelerini ve önerilerini yazaçaktır sen onları bekle bu arada da araştırmaya devam et.Umarım istediğin gibi bir araç alırsın.Kolay gelsin.
asporya engelli araçları olarak COMFORT markasının Türkiye genel distribütörlüğünü yapmaktayız.Tüm engelli araçlarımız Taiwan da üretilmektedir,tüm ürünlerimiz 2 yıl teknik servis 10 yıl yedek parça garantili ve sağlık bkn.ndan onaylıdır , yedek parça ve servis konusunda Türkiye genelinde hizmet veren teknik servislerimiz mevcuttur. www.asporya.com web adresimizde LY-EB 103 ARN modeli engelli aracımız sanırım ihtiyacınızı karsılayacaktır.
tam dolu bir akü ile katedebileceğiniz mesafesi:30 km
tırmanma açısı:12 "
taşıma kapasitesi:120 kg
motor gücü: 450w*24v*2 adet
batarya :36 ah*12v*2 adet
saygılarımla
Uğur Yalçın
Asporya Engelli Araçları Satış Direktörü
0.332.322 30 34
0.505.646 93 22
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Siteleri ve araçları inceleyeceğim.Uygun olan varsa temasa geçebilirim...Bilgi veren herkese çok teşekkür ederim...
merhabalr,
ürünlerimizin tamamı Taiwan dan ithal edilmektedir.
yedek parça ve servis ağı olarak Türkiye nın hemen hemen heryerınde destek verebileceğimiz noktalar mevcuttur
saygılarımızla
asporya engelli araçları
arkadaşlar ATLANTİS MEDİKAL den alış veriş yapmamanızı öneriririm. Çok mağdur edildim Mehmet uçkan tarafından. Tamirciyim diyor servisim var diyor ama yok!.
nice arkadaşları mağdur etmiş hep şikayet var.
Meyra marka akülü sandalye kullanan arkaşlar varsa onlara tamir veya şarz adaptoru hakkında yardımcı olabilirim.20 yıldır kullanıyorum.Meyradan çok memnunum en kullanışlı arabadır.
BİRDE ENGELLİ HAKLARI VE DERNEKLERİN FAALİYETLERİ HAKKINDA KARŞILIKLI BİLGİ ALİŞ VERİŞİ YAPALIM DİYORUM.GURUP OLUŞTURALIM...
SELAMLAR....