Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da yaşayanlar için elektrik indirimi var mı?

karpas

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
istanbul da yaşayanlar için elektrik indirimi var mıdır

bilgilerinizi bekliyorum.

Hayır, elektrik kullanımında bir indirim yok

bimerden talep edilerek bu konuyu öne aldıralım. ben müracatta bulundum bana teiaş dan yazı gönderdiler. bu hakkında bir uygulama olmadığını fakat ilerleyen günlerde olabileceği hakkında. müracatta bulunalım.

yanarim yanarim elektrik indirimi olmadigina yanarim, klise bir laf vardir turkiyede tam tamina 8,5 milyon engelli insan var derler ama gelin gorunki ortada 8,5 milyon gibi inanilmaz bir rakam olmasina ragmen elektrik indirimini alamiyooruz olmak inanin beni cildirtiyor.onca dernek onca engelli vekil olmasina ragmen elektrik indirimi hakkinda hic bir ilerleme kaydedilemiyor,konu sadece elekrikte degil buna pekala dogalgazda eklenebilir baslik elektrik oldugunu icin icimden gecenleri paylasmak istedim herkese gecmis olsun saygilar...

bu konuyu gündem de tutmak lazım. şehit ve gazilere elektrikte indirim mevcut. ama onca zorluklara katlanarak hayat mücadelesi veren engellilere indirim yok.

İstanbul`da indirim yok bindirim var.

Talep te bulunalım

Nasıl yapmak lazım

Üst Alt