Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da yaşıyorum. İlk emeklilik maaşımı Samsun'dan alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan bduzu
  • Başlangıç tarihi
B

bduzu

arkadaslar ben su an istanbuldayım..malulen emekli oldum samsun'a donmeyi dusunuyorum..yalnız ilk emekli maasımı istanbuldaki adresime en yakın postaneden almam gerektigini soylediler..dogru mudur?.ilk maasımı samsunda postaneden alabilir miyim?..

ilk maaşı istanbuldan alacaksınız sonrakiler samsundan alınabilir selim bey

tesekkurler ticet..peki vekalet verebilir miyim..bos yere ist.da durmamak icin..

postahaneden alacaksın olur, nerden istersen alabilirsin. TC nosuna bakarak ödüyorlar. yanlız bankadan alacaksan kesinlikle ilk maaşını istanbuldan alacaksın zira adına hesap açılacak kart başvurusu vs alınacak o işler vekaletle olmaz

Selim Bey tahsis hala yapılmamışsa başvurduğunuz sigorta müdürlüğüne giderek adres bilgilerinizi değiştirip Aylığınızın Samsun'da vereceğiniz adres baz alınarak bağlanmasını isteyebilirsiniz.
Bu yöntem bizzat tarafımdan denenmiştir.
İstanbul Unkapanı ssk ya emeklilik başvurumu yaptım. Sonrasında İzmir'e gittim ve bir süre ev araştırıp aldım.Tekrar İstanbul'a dönünce Unkapanı ssk ya gidip dosyamdaki adresi değiştirip İzmir'deki yeni evimin adresini verdikten sonra İzmir'e taşındım.
Ve ilk maaşımı İzmir'den aldım.

ufuk tahsis malesef baglandı..ilk maası postaneden alacagım soylendi ama Turkiyenin herhangi bir yerindeki postaneden alabilir miyim yoksa sgk da kayıtlı oldugum adrese en yakın postaneden mi bunu anlamaya calısıyorum...

arkadaslar ilk yada daha sonraki maaslarınızı Turkiyenin herhangi biryerindeki PTT bank subelerinden alabiliyorsunuz..size gelen maas kagıdındaki subeye baglı degilsiniz...

Arkadaşlar postane şubesi istambul ise sen maaşını tabiki samsundan alabilirsin ama havale parası alırlar.....Devamlı oturacağın yerin .sgk müdürlügünden adres dehişdirebilirsin.

bduzu;

Hocam senden havale ücreti aldılarmı? Bende de aynı durum var o yüzden soruyorum?

Banka maaş kartı ile alınca bir kesinti olmuyor diye biliyorum

Üst Alt