Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'daki şiddetli yağmur-şimşekler sonucu arabam hasarlı oldu. Kasko..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
selamlar herkese...
27-28.07.2017 tarihindeki şidetli yağmur sonucu evimden 100mt ötedeki binanın çatısı uçup arabamın kenarından aşındı ve arabam 6 yerden darbe aldı...
Trafik tutanaak tutu...
Itfaye tutanak tutu...
Bende resimlerini çektim...
Arabam sıfırdı zaten.kaskosu ve sigortasıda var...
Araba hasarlı olunca benden ötv isteyecekler diye biliyorum.
Bu durumda arabayı perte ayırıp sıfırını aynı şartlarda alabiliyormuyum. Bu durum ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa ve bana yardımcı olursa cok sevınırım.
şimdiden tşk ediyorum ve rabbim daha buyuk felaketlerden cumlemızı korusun.

@besalti20 geçmiş olsun. "Araba hasarlı olunca benden ötv isteyecekler diye biliyorum." yazmışsınız. Böyle bir şey olamaz. Sonuçta bir kaza dahi yapsanız sigorta şirketinin böyle bir hakkı yok. Sizin ki tamamen doğal afet. Bu ara sigorta şirketleri çok sıkıntı çıkarıyor, her söylediklerine inanmayın ve hakkınızı sonuna kadar arayın.

Apranax

tşk ederim cevap verdıgınız ıcın. tabi ki hakkım ne ıse onu ıstıycem. benım arabayı ıns. degıstırrım ya. hasarlı olunca.ç degerı dusuyor zaten. baya sıkıntılı olur. 6 yerdn göçük var. boya falan hepsı çatladı zaten.

Geçmiş olsun, eğer aracınız perte çıkarsa sigorta şirketi aracınızın ÖTV'siz tutarını size ödüyor, ÖTV tutarınıda sizin adınıza maliyeye ödüyor.
5 yıl dolmadan da yeni araç alımı yapılamıyor. Fakat sigorta şirketleri farklı uygulamalar yapıyor en iyisi aracı satın aldığınız bayiinin sigorta veya ağır hasar bölüm şefi ile görüşebilirsiniz.

ötv falan alamazlar araba perte çıkarsa kaskodan aracın fatura bedelini alırsınız pert olduğu içinde yıl şartı olmadan tekrar engelli aracı alabilirsiniz diye biliyorum

anladım ıns. perte ayırırlar.. tutanaklar tutuldu.. önumuzdeki hafta ıns. dıger tutanagıda alıp. kaskonun anlasmalı oldugu bır bayıı gidip dosya actırıcam. artık ne nasıl olur. 6 yerden arabada hasar var. arac ne nasıl olur bılmıyorum.

Aracınızı görmeden, tv de izlediğim kadarıyla cevap veriyorum. 6 yerden darbe aldı diye araç perte ayrılmaz. Şase eğilmedi, airbaglar patlamadı, A,B,C sütununda eğiklik yok.

Üst Alt