Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşte baskıdan dolayı zorlanıyorum. Ne yapabilirim?

ekremarda.35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba.Vergi dairesinde çalışıyorum.İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden horlanıyorum azarlanıyorum.İşe istemeye istemeye gidiyorum.Tayin istedim o da kabul edilmedi.Sizce ne yapmalıyım?

Tayin için geçerli sebeplerin varsa dava açmalısın. Oradan kurtulabilecek ya da memurları bu davranışlarından vazgeçirecek şeylerin yoksa.

kendinize baskı ve horlama yapıldığını ispat edebilecek somut bişeyler elde etmeye çalışın... ayrıca bolca dua edin, biri seslendiğinde dönüp bakarken bile besmele ile dönüş yapın, telefonu açarken bile... elbette bir kolaylık gelecektir...

kolaylıklar.

sende babanın yeri gibi rahat ol cevap ver sende azarla o..çocukları her yerde var..İçine atma kardeşim karşılığını ver Bu devlet hepimizin hiç bir vatandaş horlanmaz küçümsenmez azarlanmaz..İstersen geleyim bir kaçının kafasını kırayım ne dersin..İş yapmaya gelmiş gibi yapıp sorun çıkartıp kıralım kafasını nolacak yada nerde yemek yiyorlar sıcak çorbayı kafalarına geçirelim

sözde müslümanların iktidar oldugu dönemlerde bende çok sıkıntı yaşadım.bende inançlı bir insan oldugum halde olmadık zulumler yaptılar.haksız hukuksuz görevlendirmeye zorladılar.en çok içimi acıtanda hacca gitmiş. sözde aklı başında, din kardeşim olarak gördügüm insanlarıın bu şekilde davranmış olmasıydı.bazen isyan derecesinde oldugum zamanlarda oldu.yinede bu günlerde hep allaha sıgındım.çünkü er yada geç allahın adeletinin olacagına inanıyordum,ve dedigim gibide oldu.bu şekilde zulmeden insanların başşına gelmedik belalar kalmadı.şuan allaha şükürler olsunki bir sıkıntım yok,ama çevreme baktıgım zaman bu şekilde sıkıntı yaşayan çok insan var.sabredin bence allah büyük bunlarda gelip gecer inşallah.

son olarak kim olursa olsun.iktidarın gücünü arkasına alarak.kendini müslüman tanımlayarak.nerde olursa olsun insanlara zulmeden,onları küçümseyen insanları allaha havele ediyorum.sizde öyle yapın bence .sabredin.rabbim sabredenlerle beraberdir çünkü..

insanlarımız kurumlardaki amirlerin egoları , alttakınleri hor görmeleri Allah korkusu olmayan ınsanların olması herkez icin bir mobing'tir. Zaman zaman da hepimiz bu mobinge maruz kalıyoruz kalmaya da devam ediyoruz. herkeze gereken cevabı ver hıc altta kalma sana tavsıyem amırın de olsa sana ters bır cevap verse yada mevzuata haykırı bırsey yap desene sen yapma , mevzuata aykırı de yaptırabılıyorlarsa yaptırsınlar.

amirine durumu bildirdin mi? Eğer herhangi bir şey yapmadıysa BİMER e durumu yaz.

Merhaba,
Asla yılma ve sana bu baskıyı yapanları amirine şikayet et. O birşey yapmazsa bir üst makama.Bak bakalım nasıl eriyip mum oluyorlar

Amirin de amiri var sıkıntı yok:)

Suratıma dahi bakmıyorlar söylediklerimi duymamazlıktan geliyorlar bişi desem altında su arayıp sen niye böyle dedin .kahvaltı yaparlar karşımda bir bardak çayı esirgerler öğle yemeği 2,30 aşağı getirmezler okulda bişi olur etkinlik olur velilerden duyarım muhattap olmazlar başkaları gelince çay içermisin gidince sen kimsin yane böyle durum .adam dahi değilim saatimi dolduruyom gidiyom vel asıl kelam.

Ama bütün bunlara .

Allah var gam yok.

Dertleri neymiş böyle hareket etmelerinin hoş ne olursa olsun insan olan insana bunları yapmaz.Kimse kimsenin babasının işinde çalışmıyo saygı duymak zorundalar.Hakkınızı arayın mobbing ve ayrımcılık suçtur.

Üst Alt