Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşte Ben ve Hayatım!

abdulgani

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim kaderdaşlarım,

Ben,aslında 52 yaşındayım ama kendimi 25 yaşında hissediyorum.Y eni emekli oldum. Hayat doluyumdur. Belime rağmen en büyük keyfim gezmek ve seyahat. Bu yaşımdayım ancak hala bilgiye açığım. Bence sizde böyle olun. Dur diyenlere devam! deyin. İçinde bulunduğumuz dertleri unutup yaşamın tadını çıkaralım.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Abdulgani TATLISU

insallah bizde sizler gibi oluruz pardon kendi adıma söyleyeyim.

Güzel söylemişsin abi. Aramıza hoşgeldin :)

Hayata güzel bakabildiğiniz her yas güzeldir diyorum.Umarım güzel bir emeklilik yasarsınız sevdiğiniz seylere bol bol vakit ayırmanızı diliyorum.İnsallah bizde emeklliğimizi görürüz.
Sağlıcakla kalın Mutlu günler..

En güzeli, hayata geç kalmadan dolu dolu yaşamak...
Üstüme vazife olmadan, sizi tebrik ediyorum..
Hoşgeldiniz :)

ne mutlu sizeki gerçekten hayata küsmemiş kendinizi genç ve dinamik hissediyorsunuz bazıları sizin gibi düşünmüyor içine kapanmış hayata küsmüş olanlarda var ama ben aynı siz gibi yapmaya çalışıyorum hayata küsmeyip içime tapanmamaya ve de kimseyide öyle burakmamaya uraşıyorum çabalıyorum arkadaşlara selam verip hal hatır sormak onların iyi olması mutlu olması benim için inanin çok önemverim onları kırmamaya özellikle engelli kardeşlerimi arkadaşlarımı :)

Öncelikle mesajlarınıza çok teşekkür ederim.Hoşbulduk...
Belki inanmayacaksınız ama,geçen sene tek başıma tatile gidip kaldığım yerde gece diskodan çıkmadım bu halimde.Dünya battı altında mı kaldık? Bizimde yaşamaya hakkımız yokmu?Aslında beni yakından tanısanız...
Başıma gelmeyen sıkıntı kalmadı.Yılmıyorum , kimseye küsmüyorum.Herşeye güzel yönleriyle bakmaya çalışıyorum.Size de tavsiyem bunları deneyin.Umarım birgün,havalarda ısınıyor hep birlikte karşılaşır tanışırız.Gerçekten bu kadar cevap alacağımı tahmin etmiyordum.Hemen hemen hepinizin bir lakabı var.Benimde tam 30 yıldır bana söylenen bir lakabım var.Onuda sizlere takdim edeyim;
'İncebaba' derler bana.Çünkü hayatta kendimden başka kimseye zarar vermedim.Herkese elimden geldiği kadar maddi manevi yardımda bulundum.Ama sonunda ben battım.Yinede umrumda değil.Olsun yine yaparım.Çevremde ağlayan insan görmeyi hiç sevmem.En yüce varlık insandır.

Sevgilerimle,
İncebaba :)

Aramıza hoşgeldiniz. En güzeli hayatın tadını çıkararak dolu dolu yaşamak.

Hoşgeldin İncebaba Pozitif düşünen birisiniz Yazınızı okuyunca içim açıldı valaha !

Engelli olmaktan çok, kişilikle ilgili, bir de çevrenin çocukluktan beri sana davranışıyla da ilgili olsa gerek

Kendi adıma, dünya battı-ben de altında kaldım... Maalesef

Bulunduğu Yer: Cehennemin Dibi yazmışsın.Sen oralara layık değilsin bence. Çık ordan.
;)

'Mutluluklar diyarı' diyebilirsiniz.Yinede nerde oldugunuzu yazın bence.Dünya küçük,belki karşılaşırız :p

İstanbul olduguna sevindim çünkü bir ayağım İstanbul'da sık sık geliyorum hakkari'de olsa benim için aynı çünkü orayıda gördüm.seyahat etmeyi çok seviyorum elimden gelse bütün türkiye'yi gezeceğim karış karış :) özellikle denize bayılıyorum o boğazda gezinti benim ruhumu tazeliyor :D
Kız sen İstanbul'un neresindensin ??? :D

Sorması ayıp ama,kaç yaşındasınız?
Bu arada kendimi biraz tanıtıyım:
Ben Abdulgani TATLISU.52 yaşında,evli,(gerçekten :p ) 2 çocuk BABAsıyım
Kızım 7,oğlum 12 yaşında.Boyum 1.90.Resmimi merak ediyorsanız Facebook'tan görebilirsiniz.

Saygılarımla,
İncebaba :)

asıl ben teşekkür ederim konuma bu kadar mesaj yazdığınız için :)

mayisgulum haklısınız beterin beteri var ama genede hayata gereksiz yere küsenler var.keşke elimde sihirli değnek olsada herkesi mutlu etsem

Selamlar, hoşgeldiniz. Sayfamı ziyaretiniz için teşekkür ederim. Güzel anıları yaşamak ve paylaşmak için de bu ziyaretleri yapalım. Herşey olabildiğince gönlünüzce olsun. Dostlukla kalın.

Hoş geldin aramıza bu şekilde düşünceniz ve yaşamınız daim olsun .....

İncebaba, aramıza hoş geldiniz, sizin gibi hayata sımsıcak sarılmış, gezmeyi, seyahat etmeyi, vatanımı tanıyıp, görme adına elimden geldiğince turlara katılmayı ; kısaca hayatı, insanları seven ; engelimle ve kendimle barışık biriyim,hayat çok kısa zamanın ne getireceği belli olmaz; o yüzden elimizdeki imkan ve fırsatları değerlendirmesini bilmeliyiz diye düşünenlerdenim :)

Çok güzel düşünüyorsunuz bu güzel hayatı değerlendirmek,dolu dolu yaşamak çok önemli.Bizi bizden başka düşünen olmaz.Biz birbirimizi kollamalıyız.Parti kurmak konusunda ne düşünüyorsunuz?Konya'yı temsil edermisiniz?Ederseniz çok mutlu olurum.Daha sonra hep birlikte yüz yüze görüşeceğiz.

Üst Alt