Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşte fırsat:)

mask

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
off of çalış çalış nereye kadar..benden bi halt olmazz !!

meb' in şart koydugu vasıflara uygun,başarıyı garanti edebilen adıma meb hizmetli sınavına girebilecek eleman aranmaktadırr :) estetik ameliyat dahil tüm masraflar tarafımdan karşılanacak,ilk 6 ay calışılıp alınan maaş kuruşu kuruşuna kendisine teslim edilecek,kapora olarakta 2 kereye mahsus evi baştan aşagı temizlenecek..

ilanla ilgilenen bayanlar özelden numara bıraksın,baylarsa buraya yazsın:D
............................................................................................................sayılar

mehmet bu kadar zahmete katlanıosan senin bu sınava girmene gerek yok durumun iyi gibi:)

hazıra dag dayanmaz..yatırım yapmak lazım..:)

aaa hiçte aklınızdan gecen gibi art niyetli düşünceler güdmüyorum..lütfen milletin aklını bulandırmayınız..

hee hee.sen gel olaya turp sık..sonra sus:)
özelden 55 kişi başvurusunu geri çekti bile..arıyorum milleti..karşıdan: aradıgınız kişiye şu anda ulaşılamıyor..sinyal sesinden sonra havanı alabilirsin tarzı bi mesaj.. :(

sustum söyleyecek sözüm kalmadı küstüm ahhh kaderime küstüm
neler umdum neler bekliyordum kalbim anıların sessiz rıhtımı oldu
yamur inat ettigine kuraklık güneş batıp gittigine karanlık beklemek boşyere umut yok artık sevdim umutsuzca sevdim ben yazık SUSTUUUUUUUUUM

LİNET SUSTUM

abi baksana işin içine linetin şarkısıda girmiş senin işin iyice zorlaştı

hee hee.sen gel olaya turp sık..sonra sus:)
özelden 55 kişi başvurusunu geri çekti bile..arıyorum milleti..karşıdan: Aradıgınız kişiye şu anda ulaşılamıyor..sinyal sesinden sonra havanı alabilirsin tarzı bi mesaj.. :(
ya pardon konuyu iyice saptırdık özürdilerim :)

rüya sen gönlünü ferah tut..narin yanlış bir kanıya varsa gerek:)
keza ben : kimsenin tanımadıgı,forumda bi haftadır aktif ve üyeler hakkında bilgisi profillerinde yazılanlarla sınırlı biriyim..

ama ben yanlış anlamadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Du$undum ta$indim.. Ta$indim da du$undum:) karar werdim mehmet $artLarini kabuL ediyorum:D:D
Buyur buda numara:
0900 900 62 31 :D:D

tamam gökmenim..girecegin şekli şemali numaraya mms olarak geçiyorumm..sonraları yok artist gibi oldum,paparazilerdi,hatunlardı rahat bırakmıyorlar vb hayıflanmalarda bulunma..şan şöhreti kaldırma kuvvetin ilelebet yer çekimine meydan okuyabilmeli:)

kızlar siz yapışık ikiz falanmısınız..ugraşmayın benle,gidin şöylee güzel bi kayseri mantısı döktürün bakem ..

hayır kilo yapıyor yazgeldi tatilde kim dombiş olmak isterkiiiiii:D

Üst Alt