Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşte o an trafik kazası [O an]

hayalimsin27

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben türkiyenin adalet siztemine inanmıyorum
ben burhan istanbul doğumluyum
şişli nişantaşında marmaris büfede çalışmaktaydım. motor kurye olarak 05 11 2007 tarihinde saat 18:20 saatleri arasında nişantaşı kadırgalar caddesinden inönü stadı istikametine doğru ilerlerken tek şerit gidiş tek şerit geliş ben gidiş istikametinden giderken porsche markalı bi araç süratlı bi biçimde bana arkadan çarparak 45 metre beni fırlatarak olay yerinde aracı terk ederek bırakıp kaçıp gitmişlerdir
oly yerinde ben bilinçsiz bişekilde yatıyormuşum ve küçük çiftlik parkın önündeki otoparkcılar ve cimolun müdürü ve cimolun oto parkcısı olayı görüp hemen polis ve ambulansı çağırarak beklemeye başlamışlar ve ambulans gelir gelmez beni taksim ilk yardım hastanesine kaldırıp ilk müahale yapılmış ve sağ kaburgam ve omuriliğimde 2 kırık oluşmuş artı iç kanama oluşmuş ve 10 gün sonra yoğun bakımdan çıkıp normal servise kaldırıldım kendime geldim ve bi 10 gün sonrada omurilik ameliyatı oldum 4 pilatin 8tane vida takıldı ve bu olaydan sinirlerim sedelenmiş olup yürüme şansımı tamamen kaybettim ve bir daha ayağa kalkmaşansımın olmadığını öğrendim sadece ellerimi kullana biliyorum şuanda 3 yıldır yıldır kamo davam ve dazminat davalarım devam etmektedir bu zaman içersinde hiç biyerden tazminat alamadım ve tedavi olma şansım olmadı ve ailemin desteğiyle geçinmeye çalışıyorum

05 11 2007 saat 18: 10 sıralarında porsche markalı araç sürücüsü nişantaşı sofa otele gelerek aracını otelin önündeki görevliye aracını teslim ederek görevlide aracı otoparka götürmek üzere aracı alıp otoparka götürmesi gerekirken araçla biraz tur atmak istemiş ve aynı yol üzerinden hızlı bi biçimde bana arkadan çarparak olay yerini terk etmiş bulunmaktadır olay yerinde 2 3 şaiit buldum ama şaiitlik yapmak istemiyolar sofa otel ve porsche markalı aracta hayata tekstil adına kayıtlı tekstil firmasıyla sofa otel aynı şahızlara aiit oldunu ve hepsinin akraba yada tanıdık oldukları bellidir ama bizim maddi imkanlarımız yok

Geçmiş olsun burası Türkiye, bende 2006 ağustosta trafik kazası geçirdim.Araba logar çukuruna düşüp takla atmıştı, belediyeyle davam o günden beri sürüyor.Yargı sistemi çok yavaş ilerliyor.Omurilik felçlisiyim bu halde mahkeme beni İstanbul adli tıp merkezine sevk etmişti, yolda içimden geçenleri hepiniz tahmin edebilirsiniz.Adana-istanbul 1000 km yaklaşık, yolda çektiğim çilede cabası.Hayalimsin27 kazadan 20 gün sonra platin taktılar demişsin, bu tip durumlarda hemen müdehale etmeleri gerekiyormuş bende sonradan öğrendim, 6 gün sonra ameliyata almışlardı.Başka doktorlarla görüştüğümde keşke hemen ameliyata alınsaydın dediler.Mahkeme konusunda Allah yardım etsin.Anlattığına göre % 100 sen haklısın, gören insanlar insafa gelirde yardımcı olurlar umarım....

çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun hepinize diyecek bişey bulamıyorum sesimi duyursam belki bişeyler olur

Geçmiş olsun. Umarım davanızı en kısa zamanda kazanır, tazminatınızı alırsınız.

Çok Geçmiş Olsun ..
Umarım Mahkemeyi Kısa Sürede Kazanır, Tazminatınızı Alırsınız ..

Burhan çok geçmiş olsun kardeş.Umarım mahkemen bir an önce arzu ettiğin şekilde sonuçlanır.Kal sağlıcakla.

çok üzücü yaşadıklarınız maalesef
böyle şeylere sebep olupta sonra rahat yaşamaları insanın sinirini bozuyor ama sabrediin bakalım
her ödeşmenin zamanı vardır
allah teala inanın en doğru zamanda en iyi şekilde hakettiklerini yaşatacaktır
ben hep şöyle derim işte o zaman bunu yaptım da ondan başıma bu geldi diye ansınlar inşaallah.
çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
evet kardeş haklısınız türk adalet sistemi zalimden yana ne yazık ki
aynı sıkıntıları yaşıyorum bende
hukuk sistemimizde habire yumuşatmalar aflar yapılıyor
oysa onların canını yaktıkları insanlar ne halde ne zorluklar çekiyorlar düşünen yok...
allah hakiminizin kalbine insaf versinde inşaallah bir kaç sıkıntınızı giderecek tazminatınızı alabilesiniz.

allah yar ve yardımcın olsun allahın şifası üzerine olsun

Ezeriyem türkiye bu adalet konularında bence geride avrupada öylemi 1 2 mahkemede herşey biter ilgin içide çok teşekkür ederim saol

çok saol özdemir teşekkür ederim inş

:( Geçmiş olsun.. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Umarım hakkınız olan neyse en yakın zamanda alırsınız.. ve bu yapılan haksızlıklar onların yanına kalmazz ki eminim er yada geç bu bedeli bi şekilde ödeyeceklerdir.. isterr isteyerek.. ister zorla belkide hiç ummadıkları bi şekilde... Allah ıslah etsin ne diyim...

Hayalimsin27 arkadaşım Allah yardımcınız olsun.

öncelikle çok geçmiş olsun türk adalet sistemi o kadar yavaş ve belirsizki allah yardim etsin.

o porshe burada sadece burhana değil hepimize carpmıştır
neden porshenın ruhsat sahıbını suçlamazlar aynı olayı benım arcım yapsa
hemen içerı atıp bıde ceza keserler olay kapanıp gıder nerede bu
3 yıllık davanın sonucu umarım dava yı kazanırsın burhan kardeşim
allah yardımcın olsun

haberlerde fenerbahçeli futbolcunun kırmızı ışıkda duran kuryeye çarpmasını izleyemedim..:( insann nasıl bırakıp gidebilir....

onu yapana bilika onun ben var ya insan değilki şer**ler işte neyse ben yorum yapmayayım yaparsam atarlar beni

Üst Alt